Karanlık Aşk | Tuğçe Aksal | PDF İndir | Ekitap


Tuğçe Aksal  /Karanlık Aşk / Sayfa 344 / PDF 

Karanlık Aşk | Tuğçe Aksal | PDF İndir | Ekitap

Karanlık Aşk intikam yolunda her şeyi göze almış birinin önüne çıkan engelleri hiçe sayarcasına savaşıp amacına ulamak yolunda gözlerini karartan Elif'in bir gün Demir adında, ismi gibi duvar taş kadar soğuk engele takıldığında hayatının komple değişeceğini okuyacaksınız. Tam he her şey bitti derken yeşeren bir filizin insanın umudunu kaybetmemesi gerektiğini sizlere hatırlatıyor.

Karanlık Aşk Hakkında

İntikam için yola çıkanlar ölmeyi, öldürmeyi, kaybetmeyi ve kaybolmayı göze alabilirler. Peki ya âşık olmayı? Elif, yaşadığı korkunç olaydan sonra hayatını değiştirmeye çalışırken hiç aklına gelmeyen bir sürprizle karşılaşıyor. Demir gibi soğuk ve karanlık bu genç adamın kokusu ona unutmak istediği şeyleri hatırlatırken, gözleri yeni bir dünyanın kapısına açılıyor. Hayatın, acılardan sonra mutlulukları da getirebileceğini kulağınıza fısıldayacak bu hikâyeyle sizin de ümitleriniz yeşerecek.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri :Karanlık Aşk Pdf İndir , Karanlık Aşk Pdf Oku , Karanlık Aşk Ekitap İndir , Karanlık Aşk Ekitap Oku , Tuğçe Aksal Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.