Sen Geldin Bahar Geldi 2 | Rukiye Kayaarslan | Mevsim Serisi 2 | PDF İndir


Rukiye Kayaarslan / Mevsim Serisi 2 - Sen Geldin Bahar Geldi 2 / PDF / Sayfa 480

Sen Geldin Bahar Geldi 2 | Rukiye Kayaarslan | Mevsim Serisi 2 | PDF İndir

Mutlu son o kadar kolay olmuyor masallarda ki gibi. Tam ateş söndü sevenler birleşti mutlu mesut yaşayacak ve yaşlanacaklar derken geçmişin kara bulutları çöküveriyor insanın üzerine.
Geçmişten gelen bir sevda ile şimdiki bir sevda arasında kalan biri. Hangisi doğru tercih hangisi gerçek mutluluk acaba? Ya henüz kendisininde yeni öğrendiği gerçekler. "Sen geldin bahar geldi 2" dobdolu hikayesi ile heyecanı sürdürüyor.


Sen Geldin Bahar Geldi 2 Hakkında

Tuğrahan ve Ayaz için yeni hayatlarının başladığı gün eskinin gölgesiyle kaplandı. Tozlu gönül raflarından inen eski tanıdıktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Evlilikleri ve aşkları büyük bir güven testine tabi tutulurken alacakları haber her şeyin akışını değiştirecek. Ya birlikte bir geleceğe ya da sonsuza kadar ayrılığa tamam diyecekler.
Tuğrahan yıllarca yasını tuttuğu eski aşkını biranda karşısında görünce ne yapacak?
İlmek ilmek işledikleri aşkları bu kuvvetli fırtınaya dayanabilecek mi?
Hiç beklemedikleri anda öğrendikleri gerçek onları nasıl etkileyecek?
"Bu duyguyu öğrenmemin vesilesisin. Kalbimin sevgisiyle attığısın. Gözümde aksini gördüğüm sevdamsın. Nefesini duyumsadığımda tamamlandığımı hissettiğim yarımsın. Tuğrahan Aslan sen benim hayallerimdeki adamsın."
"İyi ki hayatıma girdin. İyi ki bana katlandın. İyi ki beni sevdin. İyi ki beni bekledin ve iyi ki benimsin. Sen hayatıma giren baharsın. Seni seviyorum Ayaz Aslan..."

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sen Geldin Bahar Geldi 2 pdf İndir , Sen Geldin Bahar Geldi 2 Pdf Oku , Sen Geldin Bahar Geldi 2 Ekitap İndir , Sen Geldin Bahar Geldi 2 Ekitap Oku , Rukiye Kayaarslan Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.