Evlilik Oyunu | Victoria Alexander | PDF İndir | Ekitap


Victoria Alexander / Evlilik Oyunu / PDF - EPUB / Sayfa 384

Evlilik Oyunu | Victoria Alexander | PDF İndir | Ekitap

Kont Max katıldığı bir baloda onu gördüğü andan itibaren etkilenmişti. O kadını kendine eş yapması gerektiğini biliyordu çünkü hem zengin hemde güzeldi. Fakat bu ateşli ve güzel bayan'nın talibi çoktu o sadece kendi istedikleri kriterleri yerine getirebilecek güçlü bir adam aramaktaydı. Aslında Max hiç yabana atılır biri değildi üstelik yakışıklılığından etkilenmişti fakat bakalım max bu kadın için her bir çok şeyi göze alabilecek mi? Yoksa bu sadece bir evlilik oyunu olarak mı kalacaktı

Evlilik Oyunu Hakkında

Trent Kontu Maximillian Wells gözlerine inanamaz. Tam karşısında güzel, erişilmez Pandora Effington durmaktadır. Sosyetenin, adı skandallara en çok karışmış güzeli. Max bu ateşli ve zengin kadının kendisine son derece uygun bir eş olacağını düşünür ancak beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Karşı konulmaz Pandora’yla evlenmek istiyorsa genç kızın istediği oyunu oynamak zorundadır. Ve Max’in bu oyunu kaybetmeye hiç niyeti yoktur.
Yedi görkemli balo sezonundan sonra Pandora artık evlenme zamanının geldiğinin farkındadır. Fakat Londra’nın seçkin bekârları onu etkilemeyi başaramamıştır. Genç kadın gerçek bir kahramanın özlemini duymaktadır; onun aşkını kazanmak için gücünü kullanmaktan çekinmeyen bir erkek. Maximillian’ın tek bir dokunuşu Pandora’nın kalbini titretmeye yetmiş ve her anını onunla geçirmek istemesine neden olmuştur. Peki Max aşkını kanıtlamak için her şeyi tehlikeye atmaya hazır mıdır? 

Evlilik Oyunu Yorumlar

Victoria Alexander etkileyici diyaloglar ve keyifli karakterlerle neşeli bir gönül macerası yaratmış.
-Teresa Medeiros-

Alexander hazine değerinde bir öykü kaleme almış! Okurunun kalbine mutluluk ve yüzüne kahkaha getiren, harika, duygusal, romantik bir masal. Romans okurlarının ellerinden bırakamayacakları şehvet dolu bir hikâye!
-Romantic Times-



Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri :Evlilik Oyunu Pdf İndir , Evlilik Oyunu Pdf Oku , Evlilik Oyunu Ekitap İndir , Evlilik Oyunu Ekitap Oku , Victoria Alexander  Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.