Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu | Sarah Maclean | Pdf indir | Ekitap


Sarah Maclean - Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu - PDF - Sayfa  488 - Love By Numbers Serisi 1

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu | Sarah Maclean | Pdf indir | Ekitap
Yazar Sarah Maclean tarafından kaleme alınmış muhteşem bir aşk hikayesini paylaşıyoruz sizin için.Bir prenses nasıl olur ? aklınıza her hareketini düşünerek tartarak hareket  eden nerede oturmasını kalkmasını nerde nasıl konusması gerektiğini bilen hanım hanımcık şık giyimli hoş bir bayanlar akla gelir.bu kitabı sitemizden pdf formatında indirebilirsiniz.

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Bilgi

Leydiler düelloya katılmazlar,puro içmezler, erkeklere özel bir kulüpte kumar oynamazlar. Ancak söz konusu kişi, Leydi Calpurnia Hartwell olduğunda durum biraz değişir.

Kendini gösterişsiz, basit, sade ve kilolu bulan Leydi Calpurnia Hartwell, her zaman kurallara uyan, sosyetede itibarı yüksek bir leydidir. Aşka inanır ve küçüklüğünden beri beyaz atlı prensini bekler. Ancak artık yirmi sekiz yaşına girmiştir ve beklemekle geçirdiği yıllardan sonra, etrafındakiler tarafından evde kalmış kız kurusu damgası yemeye başlamıştır.

Bir gün hissettikleri canına tak eder ve "hayatını yaşamaya" karar verir. Leydilerin yapmasına hoş gözle bakılmayan, tehlikeli bir yapılacaklar listesi hazırlar. Bu listedekileri gerçekleştirirken on yıl önce kalbini çalan, çapkınlığıyla ünlü ve günah kadar çekici Ralston Markisi'yle yolları kesişir.

Leydi Calpurnia dikkatli olmazsa en önemli yasağı çiğneyecektir: Karşılıksız bir aşka umutsuzca kapılmak...


Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Pdf İndir , Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Pdf Oku , Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Ekitap İndir , Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Ekitap Oku , Sarah Maclean Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

2 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.