Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi | Lloyd Spencer, Andrzej Krauze | PDF İndir


Lloyd Spencer, Andrzej Krauze / Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi / PDF / Sayfa 176

Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi | Lloyd Spencer, Andrzej Krauze | PDF İndir

Aklını Özgürce Kullanmak İçin

Aydınlanma belkide bilimin aradığı en temel unsurdur. Aydınlanmak için kitaplardan daha çok beynimizi kullanmamız gerektiğini bilim bile söyler. Aydınlanmak için öncelikle sorgulamak gerekir. Kant'ın dediği üzere aklını kullanarak çözemeyeceğin hiç bir şey yok bu hayata.

Aydınlanma Hakkında

"Aydınlanma nedir?" nedir sorusuna Kant'ın verdiği yanıt kısa olduğu kadar derindir: Sapere aude! Aklını kullanma cesaretini göster. Peki ama nerede, nasıl başlar Aydınlanma? Kilisenin otoritesinin dışına çıkıp özgürce düşünebilen bu filozoflar kurdukları arkadaşlıklarla başlayan sohbetleriyle vardıkları noktada sadece akıllarını kullanarak mantık ve bilim ile tüm evrenin sırlarını çözebileceklerine inandılar. Voltaire'den Rousseau'ya, Immanuel Kant'tan Benjamin Franklin'e kadar 18. yüzyılın büyük beyinlerinin fikirleri Aydınlanma kitabında…


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri :Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi Pdf İndir , Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi Pdf Oku , Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi Ekitap İndir , Aydınlanma - Çizgi Bilim Serisi Ekitap Oku , Lloyd Spencer, Andrzej Krauze  Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.