Mücadele - Titan Serisi 3 | Jennifer L. Armentrout | PDF - EPUB


Jennifer L. Armentrout / Mücadele - Titan Serisi 3 / Sayfa 392 / PDF - EPUB

Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir.
Mücadele - Titan Serisi 3 | Jennifer L. Armentrout |  PDF - EPUB
Titan serisinin son çıkan kitabı "Mücadele" isminin hakkını veren bir direnişi konu alıyor.
Seth artık sevdiği kadından iyice uzaklaşmıştı. Bunu ne kadar istemese de yükseldiği mertebe Josie'e zarar verebilirdi. Fakat bu onu korumadı kötücül varlıklar tarafından işkence görmeye başladı. Sonunda artık ayrılık hiç bir şeye çare olamayınca sevdiği kadından daha fala uzak kalamadı ve mücadele başladı.

Mücadele Hakkında Bilgi


Seth, Josie’ye istemeden zarar verebileceği korkusuyla onu terk etti. Bu zor ayrılığın üstüne hazmetmesi gereken bir gerçek daha var: “Tanrı Katili Seth”in artık “Tanrı Seth”e dönüştüğü gerçeği… Yeni güçlerine ve istemese de ona hizmet etmeye gönüllü yeni hizmetkârlarına alışmaya çalışan Seth, başka bir haberle sarsılıyor: Josie, Hyperion’un eline düşmüş ve işkence görüyor. Böyle bir durumda sevdiği kadından ne kadar uzak durabilir? Bir tanrı olarak buna nasıl izin verebilir? Seth’le Josie’nin tekrar bir araya gelmesi hiç beklenmedik bir sürprizle taçlanıyor. Tüm bu göksel varlıkların amansız mücadelesinde, yeni bir haberle ve Josie’nin babası Apollo’dan aldığı kehanet yeteneğiyle, hayatları beklenmedik bir dönemece giriyor. Yazdığı maceralarla tüm dünyada çok sevilen yazar Jennifer L. Armentrout’un “Titan” serisi, Mücadele ile sürüyor!



KİTABI PDF İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
KİTABI EPUB İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri : Mücadele - Titan Serisi 3 Pdf İndir , Mücadele - Titan Serisi 3 Pdf Oku , Mücadele - Titan Serisi 3 Ekitap İndir , Mücadele - Titan Serisi 3 Ekitap Oku , Jennifer L. Armentrout Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.