Bir Gece Yetmez - Secrets Serisi 2 | Anne Malory | PDF İndir


 Anne Malory / Bir Gece Yetmez - Secrets Serisi 2 / PDF / Sayfa 274

  Bir Gece Yetmez - Secrets Serisi 2 | Anne Malory | PDF İndir

Kumarbaz bir babanın kızı olan Charlotte zamanında oldukça varlıklı bir ailenin en büyük kızıydı. Güzelliği cemiyetçe bilir bekar erkekler peşinde koşar bu güzelliğin. Fakat kız oldukça soğuk davranırdı insanlara bu yüzden etrafında neredeyse kimse kalmamıştır. Ailesi tarafından zengin bir koca bulması konusunda sürekli telkin edilen kız evlilikten daha soğumuştur. Ama kumarbaz baba boş durmaz ve artık kaybedecek bir şeyi kalmadığı için kumar masasında kızını ortaya kor ve kaybeder!


Bir Gece Yetmez Hakkında Bilgi

Charlotte sosyeteye dâhil olan ve servetini yitirmiş bir ailenin en büyük, en güzel kızıdır. Babasının alkol ve kumar sorunları yüzünden zengin biriyle evlenmek zorundadır ve babası bu konuyla ilgili sürekli onu sıkıştırmaktadır. 

Sosyetede güzelliği ile ün salmış olan Charlotte, aynı zamanda soğuk, mesafeli tavırlarıyla herkesi kendisinden uzaklaştırmaktadır.

Bir gün babasından, kumar borcu karşılığında kızını ortaya koyarak son bir oyun oynaması istenir. Oyunu kazanıp hem borçlarından kurtulacağına hem de kızını koruyacağına emin olan adam, oyunu kaybeder. Charlotte, babası tarafından kumarda kaybedilmiştir artık. Hem de şehrin kumarhanelerini yöneten karanlık ve çok güçlü Roman'a karşı.

"Anne Mallory, klasik aşk hikâyelerine yepyeni bir soluk katıyor."
-Teresa Medeiros-

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri : Bir Gece Yetmez Pdf İndir ,   Bir Gece Yetmez Pdf Oku ,   Bir Gece Yetmez Ekitap İndir ,   Bir Gece Yetmez Ekitap Oku , Anne Malory Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.