Sığınak | Chris Ewan | Pdf indir | Ekitap


Chris Ewan - Sığınak - PDF - Sayfa 440

Sığınak | Chris Ewan | Pdf indir | Ekitap

Muhteşem yorumlara sahip olan bol bol övülen harika bir polisiye romanını daha paylaşıyoruz sizler için.Yazar Chris Ewan tarafından kaleme alınmış olan Sığınak isimli Polisiye romanı okurken adeta bayılacaksınız.Gerilimi iliklerinize nefesinize kadar hissedeceksiniz. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bu polisiye gerilim romanını mutlaka okumalısınız. Kitabın pdf formatını sitemizden indirebilirsiniz.

Sığınak Bilgi

İnanma
Güvenme
Saklan
Peşini bırakmayacaklar

Rob Hale, yaşadığı adada geçirdiği motosiklet kazası sonrası gözlerini hastanede açar. Kendine gelir gelmez kaza sırasında yanında olan Lena isimli genç kadının durumunu sorar. Ancak polis kaza mahallinde başka hiç kimseye rastlamamıştır. Rob hem kafasına aldığı darbeler yüzünden hem de ablasını kaybettikten sonra yaşadığı travmayla Lena'yı hayal mi etmiştir? Üstelik tarif ettiği kadın, ölen ablası Laura'ya çok benzemektedir.

Daha Lena'nın gizemi çözülmeden Rob'un ablasının şüpheli ölümünü araştırmak için Londra'dan Rebecca Lewis isimli özel bir dedektif gelir. Rob, bu dedektifle birlikte gerçeklerin peşine düşer. Petrol baronları, çevreci aktivistler ve istihbarat ajanları tarafından etrafı sarılan genç adam, herkesin birbirini tanıdığı bu küçücük adada çözümün kaçmak değil, kalıp savaşmak olduğunu anlayacaktır.

Sığınak Yorumlar


"Ewan sıradan bir konudan yola çıkarak oldukça rağbet görecek çağdaş bir gerilim romanı ortaya koyuyor. Sığınak ustalıkla işlenmiş bir olay örgüsüne sahip, yer yer mizahi öğelerle de anlatım zenginleştirilmiş. Ewan'ın kalemi gerçekten sağlam."
-S. J. Bolton-

"Tırnaklarınızı kemirtecek kadar merak uyandırıcı… Man Adası'nın karanlık sırlarla dolu olduğu ortaya çıkacak."
-Daily Telegraph-

"Chris Ewan bu kasvetli ve heyecan verici romanla kendini aşıyor. Anlatıcının sürekli değişmesiyle gerilim artıyor ve karakterler gittikçe daha ilgi çekici hale geliyor. Chris Ewan kesinlikle takip edilmesi gereken bir yazar."
-Andrew Taylor-

"Sığınak oldukça orijinal bir roman, o kadar iyi bir şekilde yazılmış ki kendinizi asla gitmek istemeyeceğiniz bir yerde buluyorsunuz: Günlük hayattan koparak vahşi bir dünyanın içine düşüyorsunuz. Ayrıca Rebecca Lewis şimdilerin en iyi kadın kahramanı olabilir; silahlı, tehlikeli, cesur ve aynı zamanda küstah."
-Anne Zouroudi-

Sığınak PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sığınak Pdf İndir , Sığınak Pdf Oku , Sığınak Ekitap İndir , Sığınak Ekitap Oku , Chris Ewan Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.