Aşkla Gelen Güzellik | Georgia Cates | Pdf İndir | Ekitap


Aşkla Gelen Güzellik - Georgia Cates - PDF - Sayfa 340

Aşkla Gelen Güzellik | Georgia Cates | Pdf İndir | Ekitap

Aşkla Gelen Güzellik Bilgi

Georgia Cates'in büyük ilgi gören serisi, Acıtan Güzellik ve Adanmış Güzellik'ten sonra çarpıcı bir finalle sona eriyor.
Bir zamanların hızlı çapkını, milyoner Jack McLachlan nam-ı diğer Mağara Adamı'na, bir yıl önce sorsanız ne evlenmek istiyordu ne de bebek! Yani, Laurelyn Prescott'la tanışmadan önce, zengin yatak odasında hayatı boyunca hep aynı kadını görmek gibi bir niyeti yoktu. Peki ne oldu da Jack, sadece üç aylık bir ilişki için anlaştığı bu güzel kadından vazgeçemedi?

Âşık oldu; inandı, güvendi ve sevdi. İşte bunlar oldu ve vazgeçemedi. Yine de Jack'in hızlı zamanlarının kara gölgeleriyle savaşmak Laurelyn için hiç kolay değil. Herhangi bir anda, herhangi bir yerde karşılarına çıkıveren güzel bir kadın, güneşli bir günde kopan fırtınalar gibi. Ama aşkın diğer adı sabırdır ve eğer gerçekse, fırtınalara kolay pabuç bırakmaz!


Aşkla Gelen Güzellik PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Aşkla Gelen Güzellik Pdf İndir , Aşkla Gelen Güzellik Pdf Oku , Aşkla Gelen Güzellik Ekitap İndir , Aşkla Gelen Güzellik Ekitap Oku , Georgia Cates  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.