Ölümcül Risk | Simon Kernick | Pdf indir | Ekitap


Simon Kernick - Ölümcül Risk - PDF - Sayfa 392

Ölümcül Risk | Simon Kernick | Pdf indir | Ekitap

Meşhur polisiye roman yazar Simon Kernick'den harika bir roman daha. Önceki kitapları ilede çok güzel yorumlar alan yazardan beklentiler tabikide yüksek ve bu kitap bu beklentileri fazlası ile karşılıyacağına eminiz. Polisiye roman severleri bu başlık altına bekliyoruz kesinlikle okumanız gereken kitaplardan birisi diyebiliriz.

Ölümcül Risk Bilgi

Onlar Oynar Bedeli Sen Ödersin.
"Kernick bu cesur gerilim romanında, hikâyenin temposunu düşürmemek için her türlü kurnazlığı yapıyor."

Stegs Jenner her zaman sınırda yaşamıştır. Gizli görev üstlendiğinde, suçlularla zaman geçirip, onları adaletin karşısına çıkarmak için savaşmaktan başka hiçbir şey düşünmeyen sıra dışı bir kanun adamıdır. Jenner kendi yoluna gitmeye karar verdiğinde, dâhil olduğu operasyon korkunç bir şekilde yanlış gidince tüm şüpheler onun üzerinde toplanır.

Araştırmacı dedektir John ve dedektif Tina Boyd soruşturma için çağırılır. Bilmedikleri şey ise, araştırdıkları olayın onları Londra'nın kötülüğüyle nam salmış uyuşturucu çetesinin kalbine, içlerinden birini de düşmanın namlusunun tam ucuna götürecek olmasıdır

Ölümcül Risk PDF indir
Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Ölümcül Risk Pdf İndir , Ölümcül Risk Pdf Oku , Ölümcül Risk Ekitap İndir , Ölümcül Risk Ekitap Oku , Simon Kernick Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.