Suikastçı | Tom Wood | Pdf indir | Ekitap


Tom Wood - Suikastçı - Victor the Assassin Serisi 1 - PDF - Sayfa 464

Suikastçı | Tom Wood | Pdf indir | Ekitap

Muhteşem bir aksiyona hazırmısınız ? bizce hazır olmalısınız.Victor aslında normal bir katil değildir.Kurbanlarını kendisi belirler ve sorgu sual sormadan acımasızca öldürür.Her hangi bir geçmişi yok veya planladığı bir gelecek. Yani kısacası hayatta kaybedecek hiçbir şeyi yoktur Victor'un.

Suikastçı Bilgi

James Bond'u unutun. Jason Bourne'u unutun. Jack Bauer'i unutun. Victor ile tanışma vakti: O bir suikastçı.

Avcı av olduğunda...

Victor serbest çalışan profesyonel bir katildir; piyasada ondan iyisi yok. Victor acımasız, sistemli ve ölümcül bir suikastçıdır. Tek başına yaşar; tek başına çalışır. Ne geçmişi bilinir ne de adı. Onun iş tanımı çok basittir: Bir işi kabul eder, hedefini ortadan kaldırır ve parasını alır.

Paris'teki basit, rutin bir suikast işinin ardından otelinde pusuya düşürüldüğünde dünyası tepetaklak olacaktır. Polislerin, kiralık katillerin ve istihbarat ajanslarının peşine düştüğü, dört kıtaya yayılmış bir komplonun ağına takılan Victor kaçmak zorundadır.

Ancak Victor kolay bir hedef değildir; en az peşinde olanlar kadar acımasız ve zalimdir. Kendisini kimin neden ortadan kaldırmak istediğini bulacaktır; arkasında cesetlerden bir iz bırakarak.

Beyazperdeye yakışır adrenalin yüklü temposuyla Suikastçı, Taken'ın (96 Saat) yönetmeni Pierre Morel tarafından sinemaya uyarlanıyor.

Suikastçı PDF indir
Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Suikastçı Pdf İndir , Suikastçı Pdf Oku , Suikastçı Ekitap İndir , Suikastçı Ekitap Oku , Tom Wood Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.