Müebbet Aşk | Joyce Maynard | Pdf indir | Ekitap


Joyce Maynard - Müebbet Aşk - PDF - Sayfa 224

Müebbet Aşk | Joyce Maynard | Pdf indir | Ekitap
Yazar Joyce Maynard tarafından kaleme alınan sizleri kitaba hapis edebilicek harika bir Aşk kitabı.Kendisi ve yeni ergenlik sancıları ile uğraşan kızının karşısına normal bir günde çıkan yaralı adam Frank ve bu aile ile olan frank'ın arasında olan sevgi hoşgörü ve güven ve daha fazlasını müthiş bir şekilde aktarmıştır.. Bu kitabı aşağıdaki Linkden PDF olarak indirebilirsiniz.

Müebbet Aşk Bilgi

Kalbinizin çatlaklarından sızıp ruhunuzun derinliklerine işleyecek bir aşk romanıyla karşı karşıyasınız.

Her şey delirtecek kadar sıcak bir yaz gününde başladı. Ergenliğini yeni keşfeden Henry, hayal kırıklarından yorgun düşmüş annesiyle süpermarkette alışveriş yapıyordu. Yanlarına şapkasının altından kan sızan bir adam yaklaştı: Frank. Yardım isteğini geri çevirmediler, onu eve götürdüler.

Geçirdikleri beş günde Henry beyzbol sopasını nasıl tutması gerektiğini, leziz bir turtanın nasıl yapılacağını, kıskançlığın nasıl acı verici olabileceğini ve ihanetin sınırlarını öğrendi. En önemlisi de gerçek sevginin neye benzediğini...

İlk romanı Çilek Kızlar ile geniş bir okur kitlesine ulaşan Joyce Maynard'ın son kitabı Müebbet Aşk, tutkuya, büyüme sancılarına ve ihanete dair yoğun bir öykü anlatıyor. Bu yazı unutamayacaksınız.

Müebbet Aşk Yorumlar


"Birinci sınıf bir roman. Müebbet Aşk'ı elinizden bırakamayacaksınız."
-Jodi Picoult-

"Tanrı yetenek konusunda Maynard'a fazlasıyla bonkör davranmış. Kalbi ve aklı insan sevgisiyle dolu bir yazarı okumak üzeresiniz."
-People-

"Ian McEwan ve Nick Hornby'deki fısıltı, Joyce Maynard'da apaçık duyuluyor."
-amazon-

Müebbet Aşk PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Müebbet Aşk Pdf İndir , Müebbet Aşk Pdf Oku , Müebbet Aşk Ekitap İndir , Müebbet Aşk Ekitap Oku , Joyce Maynard Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.