Eros'un Okları | Eylül Sancaktar | Pdf indir | Ekitap


Eylül Sancaktar - Eros'un Okları - PDF - E Kitap - Sayfa 488

Eros'un Okları | Eylül Sancaktar | Pdf indir | Ekitap
Yazar Eylül Sancaktar tarafından yazılmış olan Muhteşem bir AŞK hikayesi.. serinin ilk kitabı olan Eros'un Okları isimli kitabı paylasıyoruz sizlerle.. Çok yakında 2. serisinide paylasacağız takipte kalınız.

Eros'un Okları Bilgi

Defne, hayatını alt üst eden derin acısıyla, henüz minicik bir çocukken büyümek zorunda kalsa da, ne hayata ne de aşka olan inancını yitirmişti. Yirmi iki yaşında, üniversiteden yeni mezun olmuş bu neşeli, deli dolu kız, yaz tatilini geçirmek üzere Çeşme'ye ablasının yanına giderken umutluydu.

Hoşlandığı adamın kalbine girmenin bir yolunu bulacak, onu kendisine sırılsıklam âşık edecekti. Peki heyecan içerisinde kurduğu bu hayaline kavuşabilecek miydi; yoksa Eros'un acımasız okları onu bambaşka bir kalbin tutsağı haline mi getirecekti? "Öyle mi Daphne! Ama şunu bil ki bu oyunu sen başlattın..."

Eros'un Okları PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Eros'un Okları Pdf İndir , Eros'un Okları Pdf Oku , Eros'un Okları Ekitap İndir , Eros'un Okları Ekitap Oku , Eylül Sancaktar Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.