Kırık Kalpler Reçetesi | Tom Formaro | Pdf indir | Ekitap


Tom Formaro - Kırık Kalpler Reçetesi - PDF - Sayfa 336

Kırık Kalpler Reçetesi | Tom Formaro | Pdf indir | Ekitap

Yazar Tom Formaro'dan akıllara durgunluk veren muhteşem bir hikaye. Sicilya'nın büyüleyici atmosferinde güzel yemekler ve sevgi ile harmanlanmış harika bir hikaye'ye hazırmısınız ? Dante için herşey yolunda gibi gözüksede tam evlilik teklifi etmek üzere olduğu bayan arkadaşı yeni açacağı iş yeri ve düzenli hayatı vardı derken bir sonraki gün Dante kız arkadaşı tarafından terk edilir.

Kırık Kalpler Reçetesi Bilgi

Mucizelere inanmaya hazır mısınız?

İşini çok seven, başarılı bir şef olan Dante Palermo tam evlenme teklifi edeceği gün sevgilisi Abby tarafından terk edilir. Bu da yetmezmiş gibi açacağı restoranın ortağı sırra kadem basar…

Hayat Dante'ye çok kötü bir şaka yapmaktadır.

Hayatını yeniden yoluna koymak üzereyken yıllar önce ölmüş büyükannesi, yanında getirdiği büyük bir "sır" ile bir gece aniden Dante'nin mutfağında beliriverir. İşte tam da bu geceden sonra Dante'nin hayatı bir anda değişir. Yemek yapmanın aşkla ve sevgiyle harmanlandığı bu hikâyede zaman zaman Dante'nin mutfağına zaman zaman da Sicilya'nın efsanelerle dolu dünyasına misafir olacaksınız. Dante'yle beraber aşkı sorgulayıp, onun gibi mutfağa girip belki sizler de dumanı üstünde tüten İtalyan yemeklerini yapmak için kolları sıvayacaksınız.

Kırık Kalpler Reçetesi, yemeği ve sevgiyi aynı mutfakta buluşturup okurlara aşk dolu bir hikâye vaat ediyor.

Kırık Kalpler Reçetesi PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Kırık Kalpler Reçetesi Pdf İndir , Kırık Kalpler Reçetesi Pdf Oku , Kırık Kalpler Reçetesi Ekitap İndir , Kırık Kalpler Reçetesi Ekitap Oku , Tom Formaro Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.