Aşkın Adı Yahya | Nehir Erdem | Pdf indir | Ekitap


Nehir Erdem - Aşkın Adı Yahya - PDF - Sayfa 480

Aşkın Adı Yahya | Nehir Erdem | Pdf indir | Ekitap

Türk yazar Nehir Erdem'i bilmeyen yoktur.Bir çok tutulan dizinin senaristidir kendileri.Yazmış olduğu bu beşinci kitabı ise Aşkın Adı Yahya olarak adlandırmıştır.Değişik bir insandı Yahya kadının ise ondan aşşağı kalır yanı yoktu.Mutlaka okumanız gereken kitaplardan bir tanesi..

Aşkın Adı Yahya Bilgi

İnadına Aşk, Şahane Damat ve N'olur Ayrılalım dizilerinin senaristi Nehir Erdem'in beşinci kitabı; Aşkın Adı "Yahya" inatçı, samimi ve sıcak bir aşkı anlatıyor. Nereye kaçarsan kaç, aşk seni bulur! "Üşüdün," dedi Yahya. "Gidiyorsun," diye mırıldandı kadın.

Yahya, göründüğünden fazlasıydı. O, içinde fırtınalar koparken, dingin dalgaların arkasında saklanan ıssız bir adaydı. Fırtınalarını anlayacak kadını bekleyen, ıssız bir adam… Esra ise fırtınaları anlayacak kadın değil, kasırganın ta kendisiydi! Yahya'nın hayatına estiğinde, adam ya içindeki tutkunun izini takip edecekti ya da ikinci kez yenilecekti. Şimdi aşka yeni bir isim vermek de mümkün, sonsuza kadar kaybetmek de.

Aşkın Adı Yahya PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Aşkın Adı Yahya Pdf İndir , Aşkın Adı Yahya Pdf Oku , Aşkın Adı Yahya Ekitap İndir , Aşkın Adı Yahya Ekitap Oku , Nehir Erdem  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.