Karanlık Yalanlar | Alessandra Torre | Pdf İndir | Epub


Alessandra Torre - Karanlık Yalanlar - PDF- EPUB - Sayfa 303

Karanlık Yalanlar | Alessandra Torre | Pdf İndir | Epub

Öncelikle uyarmamız gerekir ki 18+ anlatıma sahip bir kitaptır.

Her şey bir yalansa aşk söz konusu olabilir mi ?

Alessandra Torre'ın yetenekli ellerinden çıkmış aklınızı başınızdan alacak samimi ve çok farklı bir hikaye. Detaylı anlatımıyla olayların içerisine sizi çeken yazar bu kitabı ile kendi alanında bir çok satış listelerinin başlarına girmiştir. Tedirginlik içerisinde büyük bir hazla çevireceğiniz sayfalar sizi her seferinde daha dibe sürükleyecektir. " Karanlık Yalanlar" adlı romanda ki karakterleri kiminiz yadırgayacak kiminizin aslında gizli duygularını uyandıracak türdendir.

Karanlık Yalanlar Bilgi

Bu bir aşk hikâyesi ama okuması kolay olanlardan değil...

Brant:

Yirminci yaş gününde bir teknoloji milyarderi oldu. Benimle üç yıldır beraber. Dört kere evlenme teklif etti. Dört kere reddedildi.

Lee:

Ev hanımlarıyla aşna fişne yapmadığı zamanlarda çim biçiyor. Elleri ve vücudunun diğer parçaları son derece yetenekli. Bilse de bilmese de, iki yıldır benim tarafımdan takip ediliyor.

Durmayın. Yargılayın beni. Benim aşkımın nelere yol açtığı hakkında en ufak bir fikriniz bile yok. Daha önce bu hikâyeyi duyduğunuzu düşünüyorsanız güvenin bana… duymadınız.

Karanlık Yalanlar Yorumlar

"Kendinizi, okuyacağınız ve tekrar okumak isteyeceğiniz en dudak uçuklatıcı kitaplardan birine hazırlayın. Karanlık Yalanlar kusursuzca yazılmış, etkili bir şekilde detaylandırılmış ve bir insanın aşk için ne kadar ileri gidebileceğini gösteren bir kitap. Okurken büyülendim, serseme döndüm ve bittiğinde nutkum tutulmuştu. "
-Natasha is a Book Junkie-

"VAY BE!!! Açıkçası, okuduğum en MUHTEŞEM kitaplardan biriydi! Kesinlikle favorilerimden! "
Aestas Book Blog-

"Bir beğendiğiniz kitaplar vardır, bir sevdikleriniz, bir de aklınızı başınızdan alıp sonsuza kadar sizinle kalacak olanlar; işte Karanlık Yalanlar sonuncusu."
-Rosie's Book Heaven-

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Karanlık Yalanlar Pdf İndir , Karanlık Yalanlar Pdf Oku , Karanlık Yalanlar Ekitap İndir , Karanlık Yalanlar Ekitap Oku , Alessandra Torre Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.