Cesaretin Var mı? | Megan Abbott | Pdf İndir | Epub


Megan Abbott / Cesaretin Var mı? / PDF - EPUB / Sayfa 320

Cesaretin Var mı? | Megan Abbott | Pdf İndir | Epub

Cesaretin Var mı ? adlı roman ismi gibi okuması da cesaret isteyen cesur yazımlara sahip bir hikaye anlatıyor. Liseli kızlar arasında geçen rekabeti konu alan hikayede gerek erotizm gerek romantizm bol bol sizi karşılıyor. Bir gencin başından geçen yada geçebilecek olan ironik ama gerçekci kurgulara yer veren, okuması zevkli bir hikayeye hazırsanız hiç beklemeden harekete geçin.  tatminkar üslubu, gelişin olay örgüsü ve önemli anların kurgusal anlatımı kitaba ayrı bir lezzet katıyor..

Cesaretin Var mı? Bilgi

Gizemli, erotik, umursamaz, takıntılı ve karanlık... Gençlik çağının kaçınılmaz ve aykırı dersler veren sayısız vakasını, neşeli havasını, korkularını ve çarpıklıklarını iliklerinize kadar hissedeceğiniz gerçekçi bir roman var karşınızda. Yazar Megan Abbott gündelik olayların olumsuz yanlarını ve hepimize tanıdık gelse de aslında bilmediğimiz gerçekleri ortaya koyarak zarif ve büyüleyici bir ders veriyor.

Cesaretin Var mı? Yorumlar

"Liseli kızların arasında sürüp giden güç mücadelesine tanık oluyorsunuz. Üstelik bunlar herhangi bir kız grubu değil; amigo kızların kendilerine özgü, hırçın ilişkilerini bedeli ne olursa olsun koruduklarını gösteriyor. Karanlık ve çarpık bir aşk öyküsü de son sayfayı çevirdikten sonra bile hâlâ kulağınızda dolaşan zengin fısıltılarla anlatılıyor.
- Chevy Stevens, Still Missing ve Never Knowing'in yazarı.

Cesaretin Var mı? PDF İndirmek İçin Tıklayınız.

Cesaretin Var mı? EPUB İndirmek İçin Tıklayınız.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Cesaretin Var mı? Pdf İndir , Cesaretin Var mı? Pdf Oku , Cesaretin Var mı? Ekitap İndir , Cesaretin Var mı? Ekitap Oku , Megan Abbott Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.