Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar | Mihri Mavi | PDF İndir | Ekitap


Mihri Mavi | Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar / Sayfa 368 / PDF

Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar | Mihri Mavi | PDF İndir | Ekitap

Cansu adında ki genç kızın kalbi Emre'ye doğru akmaktaydı. Oysa Emre farklı amaçlar peşinde giderken acımasız planlar kuruyordu. Cansu'nun sevgisi artık umutsuz bir hayale dönüşürken, adam karanlık sırlarıyla emin adımlarla ilerliyordu. Fakat bu karanlık yolda Emre zamanla Cansu'ya aşık olmaya başladığını anlamıştı. Fakat bu arada Hakan ile Cansu yakınlaşmaya başlamışlardı bile. gizli sırlarla örülü karanlık ve aydınlık arasında giden bir hikayeye hazır olun

Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar Hakkında

Karanlık sırların üzerine kurulu umutsuz bir AŞK hikâyesi… 
Cansu hiç beklemediği bir anda, kalbini Emre'ye kaptırırken olacaklardan habersizdi. Sadece âşık olduğunu düşündü ve umutsuz bir aşkın peşinden sürüklenmekte gecikmedi. Ama bilemezdi ki hiçbir şey göründüğü gibi değildi.Emre ise hırsına yenik düşerek acımasız bir planın içinde buldu kendini. Zaman geçtikçe planları bozulurken Cansu'ya âşık olacağını hesaplayamadı. Fakat geçmişe dair yanlış kararlar almış olsa da hatalarının pişmanlığını çekerken aşkı için savaşmaya hazırdı.

Diğer tarafta da Cansu'nun merakını uyandırıp kafasını karıştıran Hakan vardı. Neden siyahın kasvetine boğulmuş gibi kalbi buz kesmişti? Ama Cansu'yu hiçbir şey durduramazdı, sorunları her ne ise Hakan'a yardım etmekte kararlıydı. Bir yandan yeni yeni filizlenen bir aşk diğer taraftan geçmişin kirli sırları bu kitapta açığa çıkıyor. Yaşananların eksik parçaları tamamlanırken hiçbir sır sonsuza kadar saklı kalmıyor.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar Pdf İndir , Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar Pdf Oku , Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar Ekitap İndir , Sosyopat Pislik - Karanlık Sırlar Ekitap Oku , Mihri Mavi Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.