Mazi | Esra Tok | PDF İndir | Ekitap


Esra Tok  / Mazi / PDF / Sayfa 400

 Mazi | Esra Tok  | PDF İndir | Ekitap


"Aşk iki kişi arasında yaşanmalı. İki ten, iki kalp, iki ruh."
Genco adında ki adam Uluhan ailesinin bir oğludur o da onlar gibi ailesini temsil etmesi adına yetiştirilip büyütüldü. Fakat Genco'nun hayalleri farklıydı,  bu hayallerin peşinden yurt dışına çıkarak orada takı tasarım üzerine eğitimini tamamlayıp tekrar Türkiye'ye dönüp mağaza açtı. Yaptığı tasarımlar çok sevilen Genco hızla büyüdü. Sınırsızca hayatlarını yaşadığı bir de sevgilisi vardı her şey iyiydi. Fakat bir gün ansızın bir şeyler ters gitmeye başladı. Bu tersliğin ilk işareti babasının ölümü oldu, ardından köyüne giden Genco'nun asıl macerası burada başlayacaktı. O peçeli güzel gözlü kız bu maceranın baş kahramanı olacaktı.

Mazi Hakkında Bilgi

Genco Uluhan, doğduğu günden beri atalarından kalan gücü temsil etmek için eğitilse de hayalleri farklıydı. Amerika'da Mücevher Tasarımı bölümünü bitirip İstanbul'a döndüğünde kurduğu Uluhan Golden'ı zirveye taşıdı.

Özenle kurduğu hayatında her şey istediği gibiydi. Defileleri heyecanla takip ediliyor, tasarımları hızla tükeniyordu. Kariyerinde güçlü adımlarla ilerlerken, yanında yer alan sevgilisiyle hayallerin ötesinde bir hayata sahipti. Fakat hayatı hiç ummadığı bir anda kördüğüm olacaktı.

Babasının ani ölümüyle doğduğu topraklara geri döndüğünde, kaderi kara bir peçe ardına gizlenen güzel gözlü bir kızla yazılıydı. Bir yanda aşkına hayran olacağınız bir adam, diğer yanda doğduğu günden itibaren günahı olmayan bir hatanın bedelini ödemek için tutsak edilen güzeller güzeli bir kadın… Mazide yaşanan bir günahın bedelini masum ve tutku dolu bir aşk ödeyecekti.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız

Kitap Anahtar Kelimeleri : Mazi Pdf İndir ,  Mazi  Pdf Oku ,  Mazi  Ekitap İndir ,  Mazi  Ekitap Oku , Esra Tok Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.