Zengin Baba Yoksul Baba | Robert T. Kiyosaki | Pdf indir | Ekitap


Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Zengin Baba Yoksul Baba - PDF - Sayfa 260

Zengin Baba Yoksul Baba | Robert T. Kiyosaki | Pdf indir | Ekitap

Parasal yönde bakılırsa bir çok kitap yazıp hepside fazlası ile satılan yazarlar tarafından yazılmış olan en son kitap.kitabın konusu para ve okullarda para kazanmak için meslek öğretilmesi fakat en önemli detay ise parayı kazanma ve parayı yönetme konularına hiç girilmemesi..

Zengin Baba Yoksul Baba Bilgi

Zengin Baba, Yoksul Baba'yı okuduktan sonra Zengin olmak için yüksek bir gelire sahip olmanız gerektiği saplantısı yerle bir olacak. Evinizin bir aktif varlık olduğuna inancınız sarsılacak, Çocuklarınıza para kazanmanın yollarını öğretmek için okuldaki sisteme güvenemeyeceğinizi göreceksiniz,Aktif ve pasif varlıkları yeniden tanımlayacaksınız,Çocuklarınızın gelecekte finansal başarı sağlamaları için parayla ilgili onlara öğretmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz.Robert Kiyasaki insanlara insanlara milyoner olmayı öğretir.Ona milyoner öğretmen denmesinin nedeni bu."İnsanların maddi sıkıntılar içinde boğuşmasının neden, okulda geçirdikleri onca yıl boyunca para konusunda hiçbir şey öğrenmemeleri. Sonuçta para için çalışmayı öğrenirler,ama parayı kendileri için çalıştırmasını hiç bilmezler."

Zengin Baba Yoksul Baba PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Zengin Baba Yoksul Baba Pdf İndir , Zengin Baba Yoksul Baba  Pdf Oku , Zengin Baba Yoksul Baba Ekitap İndir , Zengin Baba Yoksul Baba Ekitap Oku , Robert T. Kiyosaki Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.