Yüreğimi Alınız | Nuran Buluş | Pdf indir | Ekitap


Nuran Buluş - Yüreğimi Alınız - PDF - Sayfa 78

Yüreğimi Alınız | Nuran Buluş | Pdf indir | Ekitap

Nuran Buluş'dan Güzel kısa bir hikaye daha sizler ile. İçinizi burkacak bu hikayeyi hızlıca bitireceksiniz fakat aynı zamanda üzüleceksinizde.Havva işinden memnun değildi ve farklı bir sektöre geçiş yapmak istiyordu.. ilgiside mutfak.. bunun için bir yemek dağıtım şirketinde calısmak için Form dolduracaktı fakat formu uzatan adam Havva dan şüpheleniyordu.

Yüreğimi Alınız Bilgi


Havva, elindeki kalemi taşıyacak kadar bile enerjisinin kalmadığının farkındaydı. Ama bunun için yapabileceği bir şey yoktu. Yeterince beslenemiyordu ve bu da günlük hayatına yansıyordu. “Formu doldurdunuz mu?” Genç kız feri kaçmış gözlerini kendisiyle konuşan asistana çevirdi. Normalde alışık olduğunun aksine, kadın değil erkek bir asistandı bu. Uzun boylu ama en az kendisi kadar sıskaydı. “Neden bir yemek dağıtım şirketinde çalışmak istiyorsunuz?” diye sorarken onu dikkatle inceliyordu genç adam. “Pek öyle yemek işleriyle ilgilenen birine benzemiyorsunuz.” Bu haliyle öyle görünmesi elbette imkânsızdı. Zayıflıktan kemikleri sayılıyordu. Üstelik cildi de aşırı derecede solgundu. “Çocukluğumdan beri hayalimdir,” derken mavi-yeşil gözlerini masumca, kocaman açtı genç kız. “Mutfak benim için büyülü bir dünya gibi.” Adam ona şüpheci bir şekilde baktı. Canı sıkılmış gibi görünüyordu.

Yüreğimi Alınız PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Yüreğimi Alınız Pdf İndir , Yüreğimi Alınız Pdf Oku , Yüreğimi Alınız Ekitap İndir , Yüreğimi Alınız Ekitap Oku , Nuran Buluş Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.