Saklı Çocuk | Camilla Lackberg | Pdf indir | Ekitap


Saklı Çocuk | Camilla Lackberg | Pdf indir | Ekitap

YazarCamilla Lackberg'in polisiye bir hikaye Kitabı. Sıradan bir fizik profesorü gizemli şekilde odasında ölü bulunması ile başlayan kitap, aradan bir süre  geçtikten sonra antika tutkunu Erik'in tavan arasında ki sandıkları karısı tarafından toplanırken kanlı bir madalyon broş bulunması ile gelişmektedir.bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirebilirsiniz.

Saklı Çocuk Bilgi

Şehrin sessizliği yine bir cinayetle bozuluyor.

Sıradan bir hayat süren yaşlı tarihçi Erik Frankel çalışma odasında ölü bulunur. Evi, kitaplarla ve özel bir merakla biriktirdiği Nazi dönemi eşyalarıyla doludur. Ekip, cinayeti aydınlatmak üzere işe koyulurken, dedektif Patrik babalık iznindedir. O, evde kalıp çocuk bakacak, eşi Erica ise yeni kitabını tamamlayacaktır. Ama çiftin çatı katında, Erica'nın annesinden kalan sandıkta buldukları kanlı bir zıbına sarılı madalya, her ikisinin de aklını kurcalamaktadır.

Belki de yaşlı adamın ölümü, sandıktaki gizemin de anahtarıdır.

Dünyanın okuduğu İsveçli yazar Camilla Läckberg'den, geçmişe gömülmüş sırlar üzerine çarpıcı bir roman...

Saklı Çocuk PDF indir
 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Saklı Çocuk Pdf İndir , Saklı Çocuk Pdf Oku , Saklı Çocuk Ekitap İndir , Saklı Çocuk Ekitap Oku , Camilla Lackberg Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.