Ruhunuzu Sattınız | Nuran Buluş | Pdf indir | Ekitap


Nuran Buluş - Ruhunuzu Sattınız - PDF - Sayfa 85

Ruhunuzu Sattınız | Nuran Buluş | Pdf indir | Ekitap

Nuran Buluş'dan muhteşem bir hikaye sayfa sayısı kısa fakat hikaye uzun.. Hikayede geçen Yusuf ve Dila uzun süredir bir ilişki yaşamaktadırlar.. Fakat bunu hiç kimse ile paylamamışlardır.. Yusufun annesi ise Yusuf un sacma sapan kızlarla düşüp kalktığını anlatırken aslında Dila ile bir ilişkisinin olduğunu bilmiyordu.. Genç kız Dila Yusuf'un annesinin bu anlatımlarını dinlerken bir yandanda Gülümsüyordu.. Nuran Buluş tarafından yazılmış olan Bu PDF kitap yazar tarafından ücretsiz olarak yayınlanmıştır.. Şimdiden iyi okumalar dileriz.

Ruhunuzu Sattınız Bilgi


“Adile’nin Yusuf meşhur olmuş diyorlar…” “Yakışıklı çocuk ama ne bileyim, kızım olsa vermezdim o serseriye. Nasıl olmuş da meşhur olmuş?” Dila, önündeki bardaklara çay doldururken, bir taraftan da konuşmayı can kulağıyla dinliyordu. Mahallenin kadınları bir araya toplanmış güncel dedikodulardan bahsederlerken, o da onlarla birlikte oturmuş, en gençleri olarak onlara hizmet ediyordu. “Valla günahı boynuna, zengin bir kadınla düşüp kalkıyor diyorlardı geçenlerde.” Genç kız gülmemek için kendisin zor tuttu. Bunları söyleyen, onun annesiydi. Zavallı kadın, Yusuf’un aslında onun kendi kızıyla sevgili olduğunu bilmediği için böyle dedikodulara inanıyordu. Hoş, artık ilişkilerini saklamanın bir anlamı da kalmamıştı. Sonuçta Yusuf’un doğru düzgün bir işi olmayabilirdi ama çocukluğundan beri hayalini kurduğu şeyi de gerçekleştirmişti. Yan karakter olarak da olsa, çok ünlü bir dizinin kadrosuna katılmayı başarmıştı. “Senin kıza da maşallah Gülsüm,” dedi kadınlardan biri, o çay servisi yaparken. “Üniversiteyi kazanmış.”

Ruhunuzu Sattınız PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Ruhunuzu Sattınız Pdf İndir , Ruhunuzu Sattınız Pdf Oku , Ruhunuzu Sattınız Ekitap İndir , Ruhunuzu Sattınız Ekitap Oku , Nuran Buluş Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.