Yanılmışım Tanrı Varmış | Antony Flew | Pdf indir | Ekitap



Yazar Antony Flew den Muhteşem bir kitap .. Yanılmışım Tanrı Varmış..!!! Gerçektende ne kadar acayip değilmi ? Tabikide Allah var.. Herkezin bir yaratıcısı inandığı Din var.. Ve bunan inanmayanlarda... Buna elbette saygı duymalıyız.. Herkezin kendi görüşü Kendi inancı.. Ne laf etmek ne birşey söylemek kimsenın Haddine değil..  Fakat Antony Flew yazdığı bu kitap bir çok ateist'in fikirlerinden kararlarından vazgeçtiğinide göstermiştir... Çok önemli cümlelere ve kelimelere değinen yazar Antony Flew'e bu kitabından dolayı binlerce kişide Takdirlerini iletmişlerki bu kadar okunabildi.. Yazar Antony Flew i Yazdığı Yanılmışım Tanrı Varmış kitabını yazdığı için kendisine Teşekkür ediyor ve bu kitabı Mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz... bu kitabı aşağıdaki linkden PDF olarak indirebilirsiniz.

Yanılmışım Tanrı Varmış Bilgi

Son yıllarda Batı'da Tanrı, ateizm, inanç, din kavramları etraflıca tartışılıyor. Richard Dawkins'in ünlü Tanrı Yanılgısı kitabından sonra bu tartışmalar daha da alevlendi. Tanrı vardır diyenlerle yoktur diyenler doğa, bilim ve tarihteki çeşitli olayları değerlendirerek görüşlerini ispatlamaya çalışıyorlar.

Son dönemde tüm dünyada en ses getiren çalışma ise Antony Flew'in Yanılmışım Tanrı Varmış kitabı oldu. Antony Flew hayatının büyük bir bölümünde ateizmin bilinen felsefi savunucularının en önemlisiydi. Ama ateizm fikrinden cayan Flew artık Tanrı'nın varlığına inandığını ve Tanrı yoktur demenin hiçbir anlamı olmadığını ileri sürüyor.

Yanılmışım Tanrı Varmış çalışma hayatının büyük bir bölümünde ateşli bir ateist olan ünlü bir filozofun evrenin zekice tasarımına ve dolayısıyla Tanrı'nın varlığına inanmaya başlamasının ilgi çekici ve okunmaya değer bir hikâyesi.

Yanılmışım Tanrı Varmış Yorumlar


"Cesaret ve yürek işi. Flew'in fikirleri sizi çarpacak ve neye uğradığınızı şaşıracaksınız." Francis Collins

"Çok az dinî hikâye bu tür bir etki yaratır. Bu şaşırtıcı kitap, Tony'nin geçirdiği değişimin nedenlerini belgeliyor... ve bu kitabın zevkle okunmasını sağlıyor."
Gary Habermas, Liberty Üniversitesi, Felsefe ve Teoloji Bölümü, Seçkin Araştırma Profesörü ve Kürsü Başkanı

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.