Ölüm Ötesi Tarihi | İbn Kesir | Pdf indir | Ekitap



Yazar İbn Kesir tarafından yazılmış olan Ölüm Ötesi Tarihi isimli kitapda hadis ve ayetler dısında kıyamet alametleri, ahiret hayatı, cenneti ve cehennemi ayrıntılı bir şekilde anlatan önemli eserlerden bir tanesidir. Bu kitabı aşağıdaki linkden PDF olarak indirebilirsiniz.

Ölüm Ötesi Tarihi Bilgi

Büyük İslâm alimi İbn Kesîr in Ölüm Ötesi Tarihi, hadis ve ayetler  ışığında kıyamet alametlerini, ahiret ve haşri hayatını, Cenneti, Cehennemi ayrıntılı bir şekilde anlatan çok önemli bir kaynak eserdir. Ölüm Ötesi Tarihi, konusunda en sağlam eser olma özelliğini taşıyan İbn Kesîr in (El Bidâye Ve n Nihâye; Kitabu l-Fiten ve l Melahim) isimli eserinin tercümesidir. Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KESKİN tarafından dilimize çevrilmiştir. Bu eserin, İslâmî konuları araştırmak ve Türkçe okumak zorunda olanları hurafeden arındıracağı inancını taşımaktayız.

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.