Tanrı Yoktur Allah'tan Başka | Reza Aslan | Pdf indir | Ekitap



Değerli Yazar Reza Aslan tarafından yazılmış olan Tanrı Yoktur Allah'tan Başka isimli Kitap gercektende Çok değerli bir kitap..İçeriğinden Ziyade içinde ne yazdığını Kitabın ismindende anlayabiliriz.Dünyada en çok ve en hızlı büyüyen dinlerden birisi olan İslam dini insanlar bilgili olmadığı için Korku ile yaklaşıyor.. Sizce Allah'ın yahudi ve hıristiyanların Tanrısından Farkı nedir ? Reza Aslan uzun yıllar bunların araştırmacılığını yaparak elde ettiği bilgiler doğrultusunda yazdığı bu kitap fazlasıyla ilgi odağı olmayı başardı. bir önceki kitabımızdada ateist lerin dine varlığa inanmayanların nasıl karar değiştirip hayatlarının düzene girdiğini yazmıştık.. Bu kitaptada aynı sekılde herkezin okumasını tavsiye ediyoruz... Bu kitabı aşağıdaki Linkden PDF olarak indirebilirsiniz.

Tanrı Yoktur Allah'tan Başka Bilgi

Çıktığı andan itibaren tüm dünyada sansasyon yaratan, tutucu Hıristiyan medyasının ağır tepkilerine neden olan "Zelot"un yazarı Reza Aslan'dan başka bir uluslararası bestseller…

"tanrı yoktur Allah'tan başka"

Dünyanın en hızlı büyüyen dini olmasına rağmen İslam hâlâ bilgisizlik ve korkuyla karşılanıyor. Peki bu kadim inancın özü nedir?

İslam bir barış mı yoksa savaş dini midir?
Allah'ın, Yahudi ve Hıristiyanlar'ın Tanrısı'ndan farkı nedir?

Bir İslam devleti, çoğulculuk ve insan hakları gibi demokratik değerler üzerine kurulabilir mi? Karşılaştırmalı dinler akademisyeni ve yazar Reza Aslan araştırmaya olan tutkusu ve bu sorulara getirdiği açıklık ile uluslararası övgüye değer görülmüştür. İslam'a bakış açımızı saptıran 'medeniyetler çatışması' zihniyetini sorgulayan Aslan, "tanrı yoktur Allah vardır"da, bu hassas inancın güzelliğini, merhametini ve tüm karmaşıklığını her yönüyle anlatıyor.

Aslan, son yıllarda yaşanan olayların İslam'ın modern kültürdeki konumundan nasıl etkilendiğini analiz ediyor; Orta Doğu'da demokrasi talep eden popüler gösterilerin bölgede İslam'ın geleceği açısından ne anlama geldiğini, internet ve sosyal medyanın İslam'ın evrimini nasıl etkilediğini, terörle savaşın ve Usame Bin Ladin'in öldürülmesinin Orta Doğu'da jeopolitik güç dengesini nasıl değiştirdiğini ele alıyor. Ayrıca çağdaş Müslüman kadın hareketine dair bir güncelleme, Avrupa'da örtünme tartışmalarına dair görüşler, Cihatçılığın derin tarihine dair açıklamalar ve Kuzey Amerika ve Avrupa'da yaşayan Müslümanlar'ın İslam'ın yüzünü nasıl değiştirdiklerini açıklayan bir bakış sunuyor. İyi bir zamanlamaya ve ikna edici bir dile sahip olan tanrı yoktur Allah vardır, muhteşem, ancak yanlış anlaşılmış bir inancı açıklayan, incelikle kaleme alınmış bir anlatım.

Tanrı Yoktur Allah'tan Başka Yorumlar 


"Bilgece ve tutkulu... Müslümanlık tarihine dair isabetli, bilimsel bir el kitabı ve okuyucuyu içine alan kişisel bir keşif."
- The New York Times Book Review-

"Derin bir kavrayış... Sıkıntı çeken pek çok Müslüman'a bu kitap, bir açıklama, uzun zamandır gömülü kalmış bilgilerin açığa çıkması gibi gelecek."
- The Independent-

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.