Vedaya Zaman Yok | Linwood Barclay | Pdf indir | Ekitap


Vedaya Zaman Yok | Linwood Barclay | Pdf indir | Ekitap

Yazar Linwood Barclay 'dan Nefes kesen bir kitapa hazır olun..Genç bayan  gece eve geç gelmiş ve bu yüzden babası ile tartışmıştı.Odasına çıkıp uyumuştu fakat asıl ters giden uyandığında  annesinin küçük kardeşini okula  gönderme hazırlıkları yada erkek kardeşinin  çorabın nerede sesleri yoktu... bu kitabı aşağıdaki linkden kolayca bilgisayarınıza PDF olarak indirebilirsiniz.


Vedaya Zaman Yok Bilgi

Arkasında iz bırakmayan bir kayıptı o.
Şimdiye kadar... Evde çıt çıkmıyordu. Ne işe gitmeye hazırlanan annesiyle babasının seslerini duyuyordu, ne de okula geç kalan erkek kardeşinin gürültüsünü. Acaba önceki gece yüzünden onu cezalandırıyorlar mıydı? Ders çalışması gerekirken arkadaşlarıyla dışarı çıkmış, dönüşte de babasıyla tartışmıştı. Herkes neredeydi? Neden ailesi ortadan kaybolmuştu?

Bu gizemin üzerinden yirmi beş yıl geçse de, Cynthia'nın kafası hala cevaplanmamış sorularla doluydu. Ailesi öldürülmüş müydü? Yoksa kaçırılmış mıydı? Eğer hayattalarsa onu neden terk etmişlerdi?

Vedaya Zaman Yok PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Vedaya Zaman Yok Pdf İndir , Vedaya Zaman Yok Pdf Oku , Vedaya Zaman Yok Ekitap İndir , Vedaya Zaman Yok Ekitap Oku , Linwood Barclay Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.