Mükemmel Bir An | Tim Tharp | Pdf indir | Ekitap


Mükemmel Bir An | Tim Tharp | Pdf indir | Ekitap

Yazar Tim Tharp dan dop dolu bir kitap. Sutter yakışıklı umursamaz genç bir Adamdır. Okul hayatı boyunca bir okadar kötü ve geleceği olumsuz olsa da yaşadığı anda ki hayatına özen göstermeyen bir erkek arkadaşı yoktur. İstediği kızı elde edebilir ve onlara istediğini yaptırabilir birisi.. bu kitabı ağaşıdaki linkden pdf olarka indireblirsiniz.

Mükemmel Bir An Bilgi

Herkesin gözdesi bir çocuk,
herkesin gözünden kaçan bir kızla karşılaşınca...

Sutter Keely, o  partilerin vazgeçilmezidir. Herkesi dans pistine çıkarabilir. Herkesi havuza kıyafetleriyle sokabilir. Tamam, akademik açıdan dâhi sayılmaz. Ne üniversiteye ne de iş yaşamına dair bir plan yapmıştır ve büyük ihtimalle geçimini gömlek katlayarak sağlayacaktır. Ama kasabada bir sürü kadın vardır ve Dean Martin ile viskinin yardımıyla hayatı aslında oldukça şahanedir.
Ta ki bir sabah bir bahçede uyanıp Aimee'yle tanışana kadar. Aimee'nin dünyadan haberi yoktur, sosyal ilişkiler konusunda tam bir felakettir, yardıma ihtiyacı vardır ve Üstat Sutter nasıl muhteşem üstü zaman geçirileceğini ona gösterecek, sonra da kendi yoluna gitmesine izin verecektir. Ama Aimee diğer kadınlara benzememektedir ve Sutter çok geçmeden boyundan büyük bir işe kalkıştığını anlar. Hayatında ilk defa bir başkasının yaşamını değiştirme… ya da mahvetme gücü elindedir.

Mükemmel Bir An Yorumlar


"Zekice ve muhteşem bir üslupla yazılmış bir roman."
-Publishers Weekly-

"Okurlar yolunu kaybetmiş fakat içtenliği ve etkileyiciliğiyle etrafındakilere yardım etmeye çalışan deli dolu bu gencin yaşamına kendilerini kaptıracaklar."
-School Library Journal-


Mükemmel Bir An PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Mükemmel Bir An Pdf İndir , Mükemmel Bir An Pdf Oku , Mükemmel Bir An Ekitap İndir , Mükemmel Bir An Ekitap Oku , Tim Tharp Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.