Sınırları Zorlamak | Katie McGarry | Pdf indir | Ekitap


Katie McGarry - Sınırları Zorlamak - PDF - Sayfa 416

Sınırları Zorlamak | Katie McGarry | Pdf indir | Ekitap

Yazar Katie McGarry Tarafından kaleme alınmış muhteşem bir aşk hikayesi daha. Sınırları zorlamak.. Başından kötü olaylar geçmiş ve bu kötü olayları hatırlamak istemeyen genç bir kız.. ve bu süreçten sonra oldukca yakışıklı ve iyi giyinen genç birinin hayatına girişi..Soluk soluga okuyacağınız bu kitabı pdf formatında sitemizden indirebilirsiniz.

Sınırları Zorlamak Bilgi

Echo Emerson’ın, sporcu sevgilisi olan popüler bir kızdan, hakkında dedikodular dönen, kollarında ‘tuhaf’ yaralar olan dışlanmış bir kıza dönüştüğü akşam neler olduğuna dair kimsenin bir fikri yoktur. Echo bile o korkunç akşama dair tüm olanları hatırlayamıyordur. Tek bildiği, her şeyin tekrardan normale dönmesini istediği.

Oldukça yakışıklı ve siyah deri ceketli çapkın ama yalnız Noah Hutchins, şaşırtıcı anlayışıyla hayatına girdiğinde Echo’nun dünyası asla hayal edemeyeceği bir biçimde değişir. Oysa ortak hiçbir noktaları olmaması gerekirdi. İkisinin de tuttuğu sırları düşünürsek, beraber olmaları oldukça imkânsızdı.

Fakat aralarındaki çekim bir türlü geçmek bilmez. Echo, sınırları daha ne kadar zorlayabileceklerini ve ona sevmeyi yeniden öğretebilecek tek bir adam için neleri göze alabileceğini kendisine sormak durumunda kalır.

Sınırları Zorlamak PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sınırları Zorlamak Pdf İndir , Sınırları Zorlamak Pdf Oku , Sınırları Zorlamak Ekitap İndir , Sınırları Zorlamak Ekitap Oku , Katie McGarry Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.