Senden Sonra Bir Gün | Phaedra Patrick | PDF indir | Epub


Phaedra Patrick / Senden Sonra Bir Gün / PDF - EPUB / Sayfa 424

Senden Sonra Bir Gün | Phaedra Patrick | PDF indir | Epub

Karısı öldükten sonra yalnız kalan ve ölen karısını çok sevmiş olan bir adamın hüzünlü hikayesi Patrick'in kaleminde her satırı okunmayı hak eden bir baş yapıta dönüşüyor.
Eskiden karısı ile çok mutlu zamanlar geçiren ikisi de birbirini çok seven çiftlerdi. Fakat Miriam'ın ölmesiyle bir türlü kendini toplayamayan Arthur bir gün karısının eşyaları arasında bulduğu bir bileklikten sonra hayatı komple değişmeye başladı. Karısıyla evlenmeden önce ki yaşamının peşine düşen onun doğduğu şehir olan Hindistan'a gitmekle yolculuğuna başlayan adam karısı hakkında öğrendikleri ona çok farklı duygular yaşatacaktı.


Senden Sonra Bir Gün Hakkında

"Üzerinden onca zaman geçmiş olmasına rağmen, yokluğuna bir türlü alışamadığımı fark ettim. Geceleri hâlâ sık sık uyanıyor, yalnızlıkla ürperiyor ve bir koza misali kuş tüyü yorganıma sarınıyorum. Sensizken sürekli üşüyorum. Sabah uyandığımda yanımda olmadığın gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmemek için içimden uyumak bile gelmiyor. Korkuyorum. Sensizliğe alışmaktan ve seni unutmaktan çok korkuyorum.

Yine de her şeye rağmen seni affediyorum, Miriam! Bak, ben hâlâ buradayım, hâlâ yaşıyorum. Keşke sen de hayatta olsaydın, keşke hâlâ yan yana olsaydık. Ama yoksun, sen artık yaşamıyorsun. Bu, beni kahrediyor fakat yaşamaya mecburum. Canım ne kadar yansa da yaşamak istiyorum!"

Arthur Pepper, sıradan ve basit bir hayat yaşıyordu. Her sabah yedide kalkıyor, bir gün öncesinden hazırladığı kıyafetleri giyiyor ve çok sevdiği eğrelti otu Frederica'yı suluyordu. Tüm bunlar vefat eden karısı Miriam'ın yokluğu ile baş etmek için tutunduğu rutinlerinin bir parçasıydı. Ancak günün birinde karısının eşyaları arasında bir uğur bilekliği bulunca, hayatı sonsuza dek değişti. Böylece karısı Miriam'ın, onunla tanışmadan önceki gizemli hayatının esrarını çözmek üzere Hindistan'dan Paris'e uzanan efsanevi yolculuğu da başlamış oldu.

Phaedra Patrick'in büyülü kaleminde hayat bulan Senden Sonra Bir Gün, yediden yetmişe herkesin okuması gereken bir başyapıt. Elinizdeki zamanın kıymetini ve mucizeler için asla geç olmadığını hatırlatacak umut dolu bu hikâye, yüreğinizi sıcacık bir yorgan gibi sarıp sarmalayacak.




Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Senden Sonra Bir Gün Pdf İndir , Senden Sonra Bir Gün Pdf Oku , Senden Sonra Bir Gün Ekitap İndir , Senden Sonra Bir Gün Ekitap Oku , Phaedra Patrick Kitapları



LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.