Onu Özgür Bırak | Dawn Barker | Pdf indir | Ekitap


Dawn Barker - Onu Özgür Bırak - PDF - Sayfa 360

Onu Özgür Bırak | Dawn Barker | Pdf indir | Ekitap

Yazar Dawn Barker'in yazmış olduğu Onu Özgür Bırak isimli kitapta ne ararsanız mevcut.. Korku,Gerilim,Dram,Gizem ve akla gelebilicek tüm kategoriler birbirine eklenerek ortaya cıkmış olan bu harika kitabı kesinlikle okumanızı tavsiye ediyoruz... Bu kitabı aşağıdaki linkden PDF olarak indirebilirsiniz.

Onu Özgür Bırak Bilgi

Kırık Dökük'ün yazarından aile, annelik ve vazgeçmek üzerine güçlü ve akıllardan çıkmayacak yeni bir roman.

Çaresiz ve kafası karışık Zoe, kışın ortasında göğsüne bastırdığı küçücük bir bebekle Rottnest Adası'na giden bir feribota binmişti. Kocasının onu bulacağından ya da kız kardeşinin polisleri arayacağından delicesine korkuyordu.

Yıllar sonra aynı adada, Louise adında baygın ve yalnız bir genç kız bulundu. Acil müdahaleden sonra iyileşip evine dönen genç kız, anne ve babasının geçmiş ve yaptıkları seçimler hakkındaki konuşmalarına kulak misafiri oldu. Yavaş yavaş gün yüzüne çıkan sırlarından zarar görecek tek aile onunki değildi ve Louise, bir daha asla eskisi gibi olmayacaktı.

Onu Özgür Bırak, aile, sırlar ve sevginin doğurduğu zorluklar üzerine duygu yüklü bir hikâye. Okumayı bitirdikten sonra bile, 'Ben olsam ne yapardım?' diye düşünmeye devam edeceksiniz.

Onu Özgür Bırak PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Onu Özgür Bırak Pdf İndir , Onu Özgür Bırak Pdf Oku , Onu Özgür Bırak Ekitap İndir , Onu Özgür Bırak Ekitap Oku ,Dawn Barker  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.