Ölünceye Kadar Seninim | Selim İleri | Pdf indir | Ekitap



2 baskının üstüne çıkan '' Ölünceye Kadar Seninim '' adlı serisi sevgiyi , bağlılığı fedakarlığı
anlatan nadide bir roman türüdür. İnsanları duygudan duyguya atlatan ve okuyucuğa derin bir anlamlar aktaran bu romanımızda yazarımız Selim İleri'nin etkileyici üslubuyla harmanlanmış olup , kendisine has betimlemeleriyle beğenilerinize sunmaktayız.

Ölünceye Kadar Seninim Hakkında


Akşamüzeri — bu, günün en duyarlı saati— sona eriyordu. Süha Rikkat, güzellikler, hep ince sızılar, yürek çarpışları, o kadar içe işleyici hislerle geçen ömründen bir zaman dilimi daha eksildiği için üzgündü. Acıları, yaşama zevki edindiğinden beri, hayat denen o müthiş depremle barışıklık sağlamıştı. Her yer, her şey çatırdarken o, sapasağlam, bir kale gibi ayakta duruyordu; kunttu; yenilmemişti, yenilmeye de niyeti yoktu. Çocuksu bir ifadeyle gülümsedi (aynanın karşısındaydı). Yoo, bu bambaşka barışıklığı, hayatın, depremin sarsıntılarına, onmaz yaralarına alayla dudak bükmeyi nice zamanlardan sonra öğrenişi kimselere anlatamazdı; anlatmasına imkân yoktu. Bunu yaşayan, duyan bitir ancak, diye geçirdi içinden. Hayatın büyük gizini çözmüştü. Şimdi öç alma sırası kendisindeydi.

Ölünceye Kadar Seninim Yorumlar


En az anlaşılmış olduğunu sandığım yapıtlarından birinde Ölünceye Kadar Seninim'de İleri yaşayan günün içine gönderir okuru tam da bir toplumsal karabasanın içine.
Ahmet Oktay

Ölünceye Kadar Seninim bireyin gelişmişliğiyle içinden geldiği ortamın çoraklığı arasındaki acı karşıtlığı yetkin bir anlatımla dile getiriyor.
Ahmet Cemal

Ölünceye Kadar Seninim edebiyatımızda benzeri olmayan çok önemli bir roman. Bu romanıyla Selim İleri üstün nitelikli bir ürün vermekle kalmıyor edebiyatımızın dönem dönem çok daralan çevrenini de genişletiyor.
Hulki Aktunç


Ölünceye Kadar Seninim Pdf indir


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.