İnziva | Darcie Chan | Pdf İndir | Ekitap


Mary isminde normal bir kasabada geniş ve büyük bir sarayda hayat sürer. Mary 70 yaşında basmıştır.
henüz erken yaşlarda evlenen mary , kocası tarafından her gece şiddet görmekten yüzünde ağır yaralar alıp
bunu ölene kadar taşımıştır. Ve bölgede onu sadece az insan görüp onun hakkında sihirbaz diye dedikolar dahi çıkarmışlardır. herkesin sabırsızlıkla beklediği bu kadının birde herkesten gizli sırları vardır ve bunu kimse bilmez.

İnziva Hakkında Bilgiler

Kötü kalpli kocası tarafından uğradığı şiddet sonucunda görünümünde kalıcı hasar kalan ve tüm hayatı boyunca ciddi anksiyete bozukluğu yaşayan dul Mary McAllister, yetmişten fazla yıldır tüm vaktini mermer köşkünün penceresinin önünde, Vermont, Mill River halkını izleyerek geçirir ve asla evinden dışarı çıkmaz. Dışarıdaki dünyayla bağlantısı çok azdır: posta, televizyon, gazete ve kasabaya bakan yatak odasının penceresi. Aşırma huyu olan papaz, hırslı hemşire ve kasabanın "deli"si, Mary'yi gören nadir insanlardandır.

Kasaba sakinleri için beyaz mermer köşk ve içinde yaşayan bu yaşlı kadın her zaman gizemli olmuştur. Hatta bazı kasabalılar, kadının cadı olduğunu düşünür. Herkesin, hatta kasabaya yeni taşınanların bile merak ettiği bu kadının, yalnızca papazın bildiği büyük bir sırrı vardır. Ve bu sır açıklandığı zaman herkesin hayatı değişecektir.

İnziva Yorumlar


"Darcie Chan, bu ilk romanında yeteneğini konuşturmuş… Toplumu bir arada tutan sevgi ve cömertlikle ilgili rahatlatıcı bir roman."
-Kirkus Reviews-

"Kitabı okurken gerçekten elinizden bırakamayacaksınız."
-IndieReader-


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.