Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey | Jennifer E. Smith | Pdf İndir | Epub


Jennifer E. Smith / Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey / Sayfa 266 / PDF- EPUB

Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey | Jennifer E. Smith | Pdf İndir | Epub


Bu roman size hoşçakal ile merhabanın bir birbirine zıt olduğu kadar bir o kadar da yakın olduğunun ispatıdır. Çocukluktan beri birbirinden ayrılmayan ve çok mutlu zanlar geçiren Clare ve Aiden eğitimleri için kazandığı iki farklı okula gitmek zorundadırlar. Şimdiye kadar hiç ayrılmamışlardır. Fakat hem aile baskısı hem gelecekleri için 4'er sene okumak zorunda oldukları farklı şehirlere gitmek zorundadırlar. Son 12 saatleri kalmıştır. Ve bu son saatleri ellerinden geldikçe dolu dolu geçirirler çünkü birbirlerine açıklayamasalar da bu bir elvedadır. Ama başka yollar her zaman vardır.


Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey Hakkında

Sonsuza dek seninle kalanlar, ilklerindir. Eşyalar toplandı, kalınacak yurt odaları çoktan ayarlandı, herkes ve her şey hazır. Birbirlerinin ilk aşkı olan Clare ve Aiden dışında. Üniversite için doğup büyüdükleri kasabadan ayrılacak olan Clare ve Aiden farklı şehirlerdeki okullara kabul almıştır. Ayrılık çanları onlar için çalıyordur. Clare ertesi sabah yola çıkmadan önce geçirecekleri on iki saatin, dönüşsüz bir elveda olduğuna inanıyordur. Bu sebeple her ayrıntıyı düşündüğü bir "hoşça kal planı" yapmıştır. On iki saate ailelerini, arkadaşlarını, tanıdık yüzler ve mekânları, beklenmedik adresleri, saklı gerçekler ve sürpriz açıklamaları sığdırırlar. Fakat saatler ilerledikçe kaçınılmaz son da yaklaşmaktadır ve önlerinde verilecek ciddi bir karar vardır: Bu gece dönüşsüz bir veda mı, yoksa kısa süreli bir hoşça kal mı olacaktır?




Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri :Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey Pdf İndir , Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey Pdf Oku , Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey Ekitap İndir , Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey Oku , Jennifer E. Smith Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.