Meleklerle Dans | Ake Edwardson | Pdf indir | Ekitap


Ake Edwardson - Meleklerle Dans - PDF - Sayfa 464

Meleklerle Dans | Ake Edwardson | Pdf indir | Ekitap

Yazar Ake Edwardson'dan muhteşem sürükleyici bir polisiye roman olan Meleklerle Dans sizler için paylasıyoruz.Uzun sure paylasımlara ara verirken sitemiz için geleceğe dair neler yapabiliriz diye düşünüyorduk.Ve artık hızımızı kesmeden paylasımlarımıza devam edeceğiz bizi takip etmeye devam edin.

Meleklerle Dans Bilgi

İsveçli bir genç Londra’daki bir otel odasında öldürülür. Benzer bir cinayet Göteborg’da da işlenir. İki olay birbirinden bağımsız gibi görünse de işleniş biçimlerindeki benzerlik dikkat çekicidir. Başkomiser Erik Winter katili bulmak için Londra’daki meslektaşı Steve Macdonald’la işbirliği yapar. Olay yerindeki bulgular polisin Hitchcock ismini verdiği katilin, cinayetleri kameraya kaydettiğini göstermektedir. Katilin bıraktığı küçük izler, polisleri vahşet ve pornografi içeren filmlerin çekildiği yeraltı dünyasına götürür. Fakat girdiği evde kanlı giysiler bulan bir hırsızdan gelen ipucu araştırmanın yönünü değiştirir. İsveç polis teşkilatının en genç üyesi Erik Winter, doğduğu yerde gerçekleşen bu cinayeti çözmek için yasaları çiğnemekten çekinmeyecek ve çabalarının katili gittikçe kendisine yaklaştırdığını görecektir.


Meleklerle Dans Yorumlar


“Son cümlesine kadar ustaca kurgulanmış kusursuz bir roman.”
-Wolfgang Weninger-

“Meleklerle Dans, bu türün beğeni seviyesi yüksek okurlarını bile tatmin edecek kadar gizem içeriyor fakat asıl başarısı Kuzey’in karanlık atmosferini bize yaşatıyor olması.”
-Marie Claire-


Meleklerle Dans PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Meleklerle Dans Pdf İndir , Meleklerle Dans Pdf Oku , Meleklerle Dans Ekitap İndir , Meleklerle Dans Ekitap Oku , Ake Edwardson Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.