Kaybolan Yıllar | Kathryn Hughes | Pdf indir | Ekitap



Yazar Kathryn Hughes tarafından yazılmış olan duygu yüklü bir kitap sizlerle.İki farklı bir hayat fakat iki farklı kötü hayatın farklı yerlerde ama aynı vakitte üzücü olayını yazarın kaleminden okuyacaksınız.Tina Craig yuva kurdukdan sonra herşey tersine gitmeye başlamış ve eşinden sürekli olarak şiddet,aşağılama ve horgörme ile karşılaşmaktadır.

Kaybolan Yıllar Bilgi

Tina Craig, umutsuz bir evliliğin demir parmaklıkları arasına hapsolmuş, şiddet mağduru genç bir kadındır. Tek istediği ona işkence eden kocasından kurtulmak olan Tina, kaçabilmek için gizlice para biriktirmeye başlar. Tek dayanağı, özgür olacağı o günün yakında geleceğine inanmasıdır. Öte yandan, kader onun için farklı sürprizler hazırlamaktadır. Çalıştığı hayır kurumuna gelen paketin içinde bulduğu şeyin, onu bambaşka bir yola sürükleyeceğinden habersizdir.

1939 yılında ise Billy Stirling adındaki yakışıklı genç, ilk görüşte vurulduğu Chrissie Skinner ile ilerde mutlu bir aile kurmayı planlamaktadır. Fakat sevdiği kadın için kurduğu hayaller ile arasına giren büyük engeller, bir anda onu çaresiz bırakır. Biricik aşkını kaybetmek üzere olan Billy, onları yeniden bir araya getirerek, gelecek kötü günleri değiştirmesini umduğu bir şey yapmaya karar verir. Yapacağı şey, gerçekten de geleceği değiştirecektir. Ancak hiç ummadığı bir şekilde…

Kathryn Hughes, usta kalemiyle sizi yürek burkan bir yolculuğa çıkarıyor. Hikâyeleri kalp kırıklıkları, acı ve gözyaşı ile yazılan iki kadının, umuda yolculuğuna bir bilet de siz alın.

Kaybolan Yıllar PDF indir


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Kaybolan Yıllar Pdf İndir , Kaybolan Yıllar Pdf Oku , Kaybolan Yıllar Ekitap İndir , Kaybolan Yıllar Ekitap Oku , Kathryn Hughes Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.