İz Bırakmadan | Katherine John | Pdf indir | Ekitap


Katherine John / İz Bırakmadan / Pdf / Sayfa 432

İz Bırakmadan | Katherine John | Pdf indir | Ekitap

Püf noktralarıyla sizleri büyüleyip , yer yer korku gerilim'i bir arada sunan aynı zamanda insan üstü duygularla karşımıza çıkan bu eserde , insanın dünyasına yolculuk etmekte olucağız . Yazarımızın etkileyici üslubuyla harmanlanmış bu duygu seli hikayemiz siz okurlarımız tarafındanda beğenilceğini umuyoruz.

İz Bırakmadan Hakkında

Yarı aydınlık şafak vaktinin serinliğinde tuhaf bir palyaço figürü, ıssız bir otobanın gölgeleri içinde beklemektedir. Kostümlü otostopçunun kurbanı yoldan geçen bir aracın sürücüsüdür; cinayet, soğukkanlı ve canice işlenmiştir. Üstelik sebepsiz yere...

Yerel hastanede doktor olan Tim ve Daisy Sherringham oldukça mutlu, mükemmel bir çifttir. Acil bir çağrıyla sabahın erken saatinde uyandırılan Tim, evlerinden hastaneye giden yolda kaybolur. Daisy dehşet ve şüpheden oluşan bir kâbusun içine çekilir. Olaylar daha da karmaşık bir hâl alamaz diye düşünürken, aslında sadece yolun başında olduğunu fark edecektir.


İz Bırakmadan Yorumlar


Johon bu gerilim ve intikam dolu cezalandırma hikayesini tıbbi ve psikolojik yönleriyle ilgili ayrıntıları gün yüzüne çok iyi getirmiş.
- Puplisher Weekly -


İz Bırakmadan Pdf indir
Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : İz Bırakmadan Pdf İndir , İz Bırakmadan Pdf Oku , İz Bırakmadan Ekitap İndir , İz Bırakmadan Ekitap Oku , Katherine John Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.