Yaprak Dökümü | Reşat Nuri Güntekin | Pdf indir | Ekitap


Yaprak Dökümü | Reşat Nuri Güntekin | Pdf indir | Ekitap

Reşat Nuri Güntekin in yazmış olduğu  Yaprak Dökümü adlı kitap  155 sayfadan oluşmaktadır.içeriği bir ailenin dünyasının nasıl yıkıldığı anlatmaktadır. Ülkenin aile yapısını  bir kalemle ele aldığı kitapta Reşat Nuri Güntekin bizlere ahlaka ve disipline önem veren bir ailenin her ferdinin tek tek nasıl dağılıp parçalandığını anlatmaktadır. Bu kitapı aşağıdaki linkden pdf olarak indirebilirsiniz.

Yaprak Dökümü Bilgi

Ulaşılmayacak hayalleri maddi kayıplar, gereksiz özentilerin örnek alındığı sıradan bir memur ailesinde nasıl adım adım çöküşe gidildiğini satır satır okuyacaksınız.
'Yaprak Dökümü'nde Reşat Nuri Güntekin, bir memur ailesinin gelir darlığı ve ahlâk düşkünlüğü içerisinde parçalanıp çöküşünü, ustalıklı bir dille anlatıyor. Toplumsal yönü ağır basan bir roman. Eski görenek ve ahlâk anlayışına bağlı kalan bir küçük bürokratın, değişen sosyal ekonomik koşulların belirlediği yeni hayatını yadırgaması başarıyla sergileniyor.

Yaprak Dökümü PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊




Kitap Anahtar Kelimeleri : Yaprak Dökümü Pdf İndir , Yaprak Dökümü Pdf Oku , Yaprak Dökümü Ekitap İndir , Yaprak Dökümü Ekitap Oku , Reşat Nuri Güntekin Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.