Sherlock Holmes Dev Arşivi | Arthur Conan Doyle | PDF İndir | Ekitap


Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes Dev Arşivi - PDF - PDF indir

Sherlock Holmes Dev Arşivi | Arthur Conan Doyle |  PDF İndir | Ekitap


Sherlock Holmes Gerek akıl oyunları gerekse üstün kurguları ile sürekli olarak gerilime sürüklerken önce soru işaretlerini okurseverlere sunan sonrasında ise tek tek çözümleyen ve bu esnada vaybe harika dedittiren efsane romanlardır.. Biliyorunuzki Vizyon Filmleri ilede isminden söz ettiren Sherlock Holmes in kitap arşivine göz atmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Sherlock Holmes Bilgi


"İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar.
Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek. Suçluları ayrı ayrı çözümlemeyip, her kılığa bürünebilme yeteneğimle doğru izlerin peşinden gittiğime inanıyorum. Uyguladığım yöntemler ise, en az izini sürdüğüm suçlular kadar farklı. Ve şunu bilmenizi isterim ki, kesinlikle hepsi işe yarıyor...


Sherlock Holmes

Dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes, kendine özgü karakteri ve yaşadığı birbirinden farklı maceralarıyla uzun yıllardan beri siz okurları etkisi altında tutmaya devam ediyor. Sherlock Holmes arşivi  insan zekâsını zorlayan tuhaf suçlar ve cinayetler dünyasında gezdirirken, gerçeğe giden bir yolda yalnız olmadığınızı da hissettiriyor...

Not: Arşiv'e eklenmesini istediğiniz diğer Sherlock Holmes kitaplarını yorum olarak bildirebilirseniz istediğiniz kitaplarıda ilave edebiliriz.


Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sherlock Holmes Dev Arşivi Pdf İndir , Sherlock Holmes Dev Arşivi Pdf Oku , Sherlock Holmes Dev Arşivi Ekitap İndir , Sherlock Holmes Dev Arşivi Ekitap Oku , Arthur Conan Doyle Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

1 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.