Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü | John Berger | Pdf indir | Ekitap


Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü | John Berger | Pdf indir | Ekitap

Yazar John Berger tarafından kaleme alınmış muhteşem masum duygusal bir hikaye.Bu kitap inanın sizlere bir çok şey katacakdır. sıradan şeylerin, sıradan alışılmış birşeyi zaman için ne kadar çok değerli olduğunun daha çok farkındalığını yaratan bu kitap gerçektende okunması gerekiyor.

Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü Bilgi

Bir gece Bosna'da, Prijedor yakınlarındaki kırlarda yürürken, otların içinde ışığı amber yeşili, kimsesiz bir ateşböceği buldum. Yerden alıp parmağımın üstüne koydum, o da bir yüzüğe oyulu elektrikli bir opal gibi ışıldayıp durdu. Eve yaklaştığımda, öbür ışıklarla yarışamadı ve ışığını söndürdü.

"Sonra onu yatak odasında çekmeceli bir dolabın üstünde duran birkaç yaprağın içine bıraktım. Işığı söndürünce, tekrar ışıldamaya başladı. Tuvalet masasının aynası tam pencerenin karşısındaydı. Yan yatınca aynada gördüğüm bir yıldız ve onun hemen altında dolabın üstünde duran ateşböceği oluyordu. Aralarındaki tek fark ateşböceğinin ışığının daha yeşil, daha donuk ve daha uzak olmasıydı."
John Berger

Geçen zaman ve bu zamanın geçtiği mekân üzerine yazılmış bu şaşırtıcı yalınlıktaki kitap John Berger'ın bir yazar olarak yaşamı hakkında en çok ipucu taşıyan kitabıdır: Berger'ı Berger yapan o ilgili dikkat, görünür dünyaya, arkadaşlara, hayattakilere ve ölmüşlere, dile ve yaratıcılığa yönelen dikkat, dünyaya duyduğu derin sevgi, bizce en yoğun ifadesini bu kitapta buluyor.


Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü Pdf İndir , Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü Pdf Oku , Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü Ekitap İndir , Ve Yüzlerimiz, Kalbim, Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü Ekitap Oku ,  John Berger Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.