Türkiyede Kadın | Aytunç Altındal | Pdf indir | Ekitap


Türkiyede Kadın | Aytunç Altındal | Pdf indir | Ekitap

Türkiyede Kadın olmak gerçektende bu dönemlerde Fazlası ile Zorlaştı.. Kaçırılma olayları, Tecavüz,Taciz ve küçük yaşta evlendirmelerin fazlası ile artması gercektende Korkulu günlerin yaşanmasına sebeb oluyor.. Kadın olmak zor.. Kadın haklarına ve özgürlüklerine Saygı neredeyse Tamamen bitmiş durumda.. Paylaştığımız bu kitap bayan takipçilerimizin oldukca dikkatini çekebilir okumanızı tavsiye ediyoruz.. Şimdiden iyi okurlar dileriz.. www.pdfkitapindir.org

Türkiyede Kadın Bilgi

Yeni bir "Dünya Düzeni" kurmayı hedefleyen ve savlayan emperyalist bir gücün gölgesinde yaşıyoruz. Önümüzdeki onyılların neler getireceğini kestirerek yaşamımızı ona göre yönlendirmemiz gerekir. Kanımca, Türkiye'de kendilerini Feminist ya da Sosyalist Feminist vb. adlarla tanımlayanlar hiç vakit kaybetmeden önce Türkiye 'deki çarpık Laisizm ile ki ben buna Devlet(ci) Laisizm diyorum- hesaplaşmayı göze almalıdırlar. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, önümüzdeki on yıl, Avrupa ve ABD'de "Secular/Laik" güçlerle artık iyiden iyiye gemi azıya almış olan Hıristiyan-Katolik "Anti-Laisizm"inin mücadelesine tanık olacaktır. Türkiye'de, Batı tipi demokrasi ve Laiklik isteyenler bu hususa çok dikkat etmelidirler. Uyarması benden. Feministler hiç kuşkusuz kızıp kızmamakta serbestler, ama artık o çok sevdikleri Paris'lerde, Londra'larda Roma'larda hiç kimse "Feminizm"i 1970'lerdeki gibi önemsemiyor. Şimdi gündemde "İnsan Hakları" var, "Feministlerin Hakları" değil. İşte olarak "Kadın" ın ekonomideki, siyasetteki, toplumbilimindeki ve tarihteki yeri ve rolü taklitçilikten uzak, yaratıcı yöntemlerle incelenmeli, eleştirilmeli ve sürekli olarak gündemde tutulmalıdır, diyorum. Bu kitabın içerdiği mesajı bu anlayış üzerine oturulmuştur.

Türkiyede Kadın PDF indir


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Türkiyede Kadın Pdf İndir , Türkiyede Kadın Pdf Oku , Türkiyede Kadın Ekitap İndir , Türkiyede Kadın Ekitap Oku , Aytunç Altındal Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.