Uçurum | Catherine Coulter | Pdf indir | Ekitap


Catherine Coulter - Uçurum - PDF - Sayfa 350

Uçurum | Catherine Coulter | Pdf indir | Ekitap


Tamda uçurumun kenarında...erotizmin ve maceranın bir araya gelmesiyle başlayan ve heyecanın doruklara ulasmasıyla devam eden bir kitap...Tam bir polisiye kitabıda denebilir.Heyecan arıyan okurseverleri bu kitapa yönlendirebiliriz.. bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirebilirsiniz.

Uçurum Bilgi

Bir otomobile yerleştirilen bombanın patlamasıyla hastaneye kaldırılan FBI Ajanı Ford MacDougal, korkunç bir kâbusla kendine gelir. Rüyasında, kız kardeşi Jilly'nin arabasıyla uçurumdan aşağıya düşmesine tanık olmakla kalmamış; aynı korkuyu ve acıyı da hissetmiştir çünkü. Bu doğaüstü etkileşimi anlamlandırmaya çalışırken, kardeşinin gerçekten de bir kaza geçirdiğini öğrenince, onu ziyarete gitmekten başka çeresi kalmaz. Oregon'a ulaştığında, bu sakin ve küçük şehirde gizemli ve ölümcül bir şeylerin döndüğünün farkına varır. Her şey kötülüğe teslim olmuştur sanki. Kardeşi ortadan kaybolunca da avın ve avcının birbirine karıştığı korkunç bir serüvenin içinde bulur kendini. Oregon sahilinden Kostarika'nın Yağmur Ormanları'na uzanan bir serüvendir bu...
Catherine Coulter, sırlarla dolu bir gerilimi en yüksek noktada tutuyor bu romanında. Bütün bunlara muhteşem seks deneyimleri yaşatan, ama kullanaları psikotik hale getiren bir ilacı da ekleyin ve "Uçurum"a bakarken kendinize mutlaka dikkat edin!..

Uçurum PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Uçurum Pdf İndir , Uçurum Pdf Oku , Uçurum Ekitap İndir , Uçurum Ekitap Oku , Catherine Coulter Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.