Tutsak Çalı Kuşu | Danielle L. Jensen | Pdf indir | Ekitap


Danielle L. Jensen - Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 - PDF - Sayfa 448

Tutsak Çalı Kuşu | Danielle L. Jensen | Pdf indir | Ekitap

Yazar Danielle L. Jensen 'dan yep yeni bir serinin başlangıcı olan Lanet üçlemesi 1 in Tutsak Çalı Kuşu isimli kıtabını paylasıyoruz.Baş kahramanımız olan Cecile usta bir Cadının büyüsü ile lanetlenmiş troller tarafından kaçırılmış ve trollerin üzerinde ki laneti silebilicek tek kişi olduğu biliniyordu.. Bu yeni serinin ilk kıtabını sitemizden PDF formatında indirebilirsiniz.

Tutsak Çalı Kuşu Bilgi

Bir cadının laneti, trolleri beş yüzyıl boyunca dağın altındaki şehirlerine hapsetmiştir. Cécile de Troyes kaçırılıp dağın altındaki şehre götürüldüğünde, trollerin laneti bozmak için ona güvendiğini anlar. Cécile'in aklında ise tek bir şey vardır: Oradan kaçmak. Ancak troller zeki, hızlı ve insanüstü güçlere sahip yaratıklardır. Cécile, doğru fırsatı sabırla beklemek zorundadır. Cécile, trollerle zaman geçirdikçe, içinde bulundukları zor durumu anlamaya başlar ve gittikçe büyüyen bir ayaklanmadan haberdar olur. Belki de Cécile, isyanın başarılı olması için trollerin tam da ihtiyaç duydukları kişidir.

Tutsak Çalı Kuşu PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Tutsak Çalı Kuşu Pdf İndir , Tutsak Çalı Kuşu Pdf Oku , Tutsak Çalı Kuşu Ekitap İndir , Tutsak Çalı Kuşu Ekitap Oku , Danielle L. Jensen Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.