Türk İslam Efsaneleri | Mustafa Necati Sepetçioğlu | PDF indir | Ekitap



Mustafa Necati Sepetçioğlu Tarafından yazılmış olan Türk İsman Efsaneleri Adlı kitap'ı Sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz

Türk İslam Efsaneleri Bilgi

Kişioğlunun huzuru maddenin huzuru değildir; kişioğlunun huzurunu ben inancında aradım; inanan insanın huzurunu gördüğüm için…İnancın, bir noktada, bütün kabukları çatlattığı ve tohumda gizli olan yeşil umudu yaşatmak ve yaşamak çabasının gün ışığına ulaştırdığını bizden öncelikler, bizden çok daha iyi, çok daha yararlı, çok daha efendice biliyorlardı…bunu anladım.. Bunu anladığım için de tuttukları yolu, yararlandıkları espirileri, kullandıkları motifleri araştırdım. Efsanelerin taşıdığı değer karşıma çıktı. Olmazlık duygusu uyandıran yanlarıyla da çarpıcı olabilen efsaneler bunlara menkıbeler de diyebiliriz; hatta küçük fıkralar da asıl, çizgi sessiz tablolar, fırtınalı espriler ve dopdolu bir imaj zenginliğiyle muhteşem göründü bana.
Bu kitap onun için yazıldı.

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.