Tepetaklak | Eduardu Galeano | Pdf indir | Ekitap



Yazar Eduardu Galeano Tarafından kaleme alınmış kitap 2004 yılının 5 . ayında yayınlanmıştır.. Orjinal adı Patas Arriba La Escueladel Mundo Al Reves olan Tepetaklak ismi ile türkiyede Bülent .Kaya tarafından çevirmenliği yapılmış olan kitap büyük ilgi görmüştür.Yazar Eduardu Galeano espiritüel biri oldugundan kitaplarında gülümsetsede aslında dünyanın ne hale geldiğini ve korkunç hallerini gözler önüne sunuyor fakat bunu anlatırkan başka yerlerden örnekler ile anlatmaya çalışıyor.

Tepetaklak Bilgi


Uruguaylı yazar Eduardo Galeano'nun sivri kalemi, Meksikalı baskı ustası Jose Guadalupe Posada'nın çizimleriyle karşınızda Tersine Dünya Okulu; Tepetaklak.

Eduardo Galeano mizahi diline, yer yer gülümsetmesine rağmen, dünyanın aldığı korkunç hali gözler önüne seriyor. Ama bunu yaparken başka bir dünyaya açılan yolun kapılarını işaret etmeyi de ihmal etmiyor. Umut için bir mum da Eudardo Galeano yakıyor.

"Pek çok umut kaynağı var. Eğer umudun içecek suyu olmasa susuzluktan ölürdü. Neyse ki, büyük kalabalık insan grupları var, Zapatistalar gibi, topraksız köylüler gibi... Tek olası dünya bu değil. Gerçeklik her sabah yeniden doğan bir çarpışma. Kim 1 Ocak 1994'te ormanın içlerinden Zapatistaların çıkacağını söyleyebilirdi. Kimse bunu öngörmedi ve şapkadan tavşan çıktı. Bu şu demek, hala hayat var, uslu uslu boyun eğmeyi reddenlerin arzusu... Bu dünya tepetaklak ve bakalım onu ters çevirebilecek miyiz, onu deniyoruz!"

Tepetaklak PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Tepetaklak Pdf İndir , Tepetaklak Pdf Oku , Tepetaklak Ekitap İndir , Tepetaklak Ekitap Oku , Eduardu Galeano Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.