Jane Austenla Çay Saati | Kim Wilson | Pdf indir | Ekitap



Yazar Kim Wilson tarafından can almış ve tüm edebiyat okuyucularını merakla bekleyen arşivlik bir kitap sizler için paylaşıyoruz.çay kahve severmisiniz ? Tamam o zaman bu kitabıda eminim seviceksiniz.üstüne üstelik bu kitaba konu olan Jane Austen ile birlikte 1 bardak çay demleyerek onlar gibi porselen bir fincan olmasada ince belli çay bardağında sıcak çayınızı yudumlayarak okumaya başlayın..


Jane Austenla Çay Saati Bilgi

Seramik çay takımlarınızı hazırlama vakti geldi!

İngiltere tarihinin vazgeçilmez ritüeli olan çay saatinde Jane Austen'a eşlik edeceğiz.

Edebiyatın dokusuna temas eden hangi kişi Jane Austen'la oturup bir fincan çay içmek istemez ki? Çaylar fincanda içilir, çünkü on sekizinci yüzyıl İngilteresi'ndesiniz ve çay bir statü göstergesidir. Jane Austen ise çayın nasıl demleneceği, hangi fincanda içileceği konusunda son derece hassas. Hem hangi romanında sofistike bir hanım
efendinin kahve içtiği görülmüş ki? Örneğin Emma'da, Bayan Bates hiç kahve içer mi?
"Kahve istemem, teşekkürler, ben asla kahve içmem. Mümkünse çay alayım."

Jane Austen'la Çay Saati kahvaltı için demlenen çayın aurasıyla başlıyor ve her bölümde gitgide gün sonuna yaklaşılıyor, derken akşamları, özel toplantı ve balolarda içilen çayla son buluyor. Bu arada çayın yanında sunulan eşsiz tarifler de romanda yer alıyor. Aşk ve Gurur'da Bay Darcy ve Elizabeth Bennet'ın çaylarını nasıl içtikleri de Jane Austen'ın kendi çay ritüeli de sizlerle paylaşılmak üzere sayfalarda bekliyor.

Bol tarifli, kütüphanenizdeki eşsiz eserler arasında mutlaka yer alacak bu özel kitabın satırlarında bir yolculuğa hazır mısınız?

Jane Austenla Çay Saati PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Jane Austenla Çay Saati Pdf İndir , Jane Austenla Çay Saati Pdf Oku , Jane Austenla Çay Saati Ekitap İndir , Jane Austenla Çay Saati Ekitap Oku , Kim Wilson Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.