Taklit Ölüm | Nora Roberts | Pdf indir | Ekitap


Nora Roberts - Taklit Ölüm - PDF - Sayfa 480

Taklit Ölüm | Nora Roberts | Pdf indir | Ekitap

Karşınızda Eva Dellas Polisiye kitabı.. Eve Dalla sabah uyandığında yeni bir seri katil haberı ülkeyi telaşa düşürmüş durumdadır.Eve Dallas'ı asıl ilgilendiren konu ise bu gizli siyah pelerinli katilin Eve Dallas için bırakmış olduğu Not'tur.. Devamı Kitabın içinde bu Kitabı sitemizden PDF formatında indirip okuyabilirsiniz.

Taklit Ölüm Bilgi

New York Times çok satan yazarı Nora Roberts, Eve Dallas severleri heyecan verici bir maceraya davet ediyor.

Yaz, 2059.

Pelerinli ve şapkalı bir adam karanlıkta New York sokaklarında bir fahişeye yaklaşır. Birkaç dakika sonra kadın ölür. Geride, Teğmen Eve Dallas'a yazılmış bir not bırakılmıştır ve katil kimliğini bulması için ona meydan okumaktadır. Not "Jack" ismiyle imzalanmıştır. Dallas tarihteki seri katiller hakkında kendisi kadar bilgi sahibi olan bir katilin peşindedir. Katil modern zamanların en korkunç ve kanlı cinayetlerini kopyalamaktadır. Ama tarihte kendi adından da söz ettirmek istemektedir. Kurbanını da seçmiştir: Eve Dallas. Ve Eve'in tek bildiği, katilin tüm zamanların en ünlü seri katillerini taklit etmeye Karındeşen Jack ile başladığıdır...

Eve Dallas çivi gibi sert, ateş gibi yakıcı!
- Stephan King -

Taklit Ölüm PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Taklit Ölüm Pdf İndir , Taklit Ölüm Pdf Oku , Taklit Ölüm Ekitap İndir , Taklit Ölüm Ekitap Oku , Nora Roberts Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.