Dönüş Yok | Tim Weaver | Pdf indir | Ekitap


Tim Weaver - Dönüş Yok - PDF - E Kitap - Sayfa 448

Dönüş Yok | Tim Weaver | Pdf indir | Ekitap

Harika bir Polisiye roman..Polisiye kitap yazarlarının son zamanlarda isimlerinden en çok söz ettirilen yazarı Tim Weaver ' dan yeni bir kitap daha Dönüş Yok... bu kitabı sitemizden pdf olarak indirebilirsiniz.


Dönüş Yok Bilgi

Emily Kane, kız kardeşi Carrie'nin evine vardığında giriş kapısını açık, akşam yemeğini masanın üstünde bulur. Fakat Carrie, eşi ve iki kızı kayıplara karışmıştır. Polisin hiçbir sonuca ulaşamaması üzerine Emily, dedektif olan eski sevgilisi David Raker'e başvurur. Raker olayın izini sürerken, bu kayıpların ardında, onlarca yıla yayılan şeytani bir örtbas çabasının olduğuna dair kanıtlara rastlar. Dönüş Yok Las Vegas'ta ve İngiltere'deki küçük bir balıkçı kasabasında geçen kurgusuyla, okuru son ana kadar tahminler yürütmeye iten, zekice yazılmış, sürükleyici bir polisiye roman…
Dönüş Yok Yorumlar

"Weaver her kitabında kendini aşıyor."
-The Guardian-

"Elimden bırakamadım"
-The Sun-

"Tim Weaver'dan muhteşem bir polisiye daha."-
-Daily Mail-

Dönüş Yok PDF indir
Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Dönüş Yok Pdf İndir , Dönüş Yok Pdf Oku , Dönüş Yok Ekitap İndir , Dönüş Yok Ekitap Oku , Tim Weaver Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.