Severek Ayrılalım | Rukiye Kayaarslan | Pdf indir | Ekitap


Rukiye Kayaarslan - Severek Ayrılalım - Ayrılık Serisi - 1 - PDF - Sayfa 704

Severek Ayrılalım | Rukiye Kayaarslan | Pdf indir | Ekitap

Bazı aşklar vardır iliklere kadar yaşanan..kimi aşklar vardır ömür boyu mutlu süren ve kimi aşklar vardır sonunda severek ayrılalım diyenler... Muhteşem bir aşk hikayesi ile karşınızdayız.. Bir çoğunuzun başınada gelmiştir belki yada severek ayrılalım olurmu dediğiniz anlar. Yazar Rukiye Kayaarslan'dan hem edebi hemde romantik yürek burkan bir kitap sizlerle. İki farklı dünyanın insanları ve film şeridi gibi bir çarpışma sonucu yaşanan ilk görüşte Aşk.. Bu kitabı mutlaka okumalısınız.. Kitabı pdf formatında sitemizden indirebilirsiniz..

Severek Ayrılalım Bilgi

Bir Futbolcu En Çok Ne Kadar Sevebilir?
Peki, Aşık Br Kadının Fedakarlıkta Sınırı Nedir?

Yeşil sahaların fırtına futbolcusu Akay Demir için hayat eski eğlencesini kaybetmişti. Tam her şey aynı devam edecek diye düşünürken küçük bir çarpışmayla tüm dengesi yerle bir oldu ve hayatı ummadığı kadar değişti.

Düzen abidesi öğrencimiz Asel Ateş, başarılı olmak için gömüldüğü derslerden dikkatsizliği sebebiyle farklı bir boyuta geçti. Futbolun 'f'sinden haberi yokken, Türkiye'nin en ünlü futbolcusuyla çarpıştı.

Kaderin Birleştirdiği İki Aşık… Nasıl Olur Da Bu Kadar Severken Ayrılır?

Severek Ayrılalım Yorumlar


"Asel... Etrafımdaki kimseyle paylaşamadığım yaram... Kalbimde sonsuza kadar hüküm sürecek sahip... En güzel günlerimi yaşadığım kadın... Tam olduğumu hissettiğim diğer yarım..."
- Akay Demir -

"Akayım… Sana kötü geldim bir tanem. Yüzündeki gülüşü sildim. Hayatına hiç mi girmeseydim? Bunu o kadar çok düşündüm ki, fakat seni hiç tanımamak... Haklısın bencilim bir tanem. Bu kadar acı çekmene neden olsam da seni tanımamış olmaya dayanamazdım. Beni affet aşkım. Çünkü seni çok seviyorum."
-Asel Ateş-

Severek Ayrılalım PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Severek Ayrılalım Pdf İndir , Severek Ayrılalım Pdf Oku , Severek Ayrılalım Ekitap İndir , Severek Ayrılalım Ekitap Oku , Rukiye Kayaarslan Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.