Paris'ten Sevgilerle | Alexandra Potter | Pdf indir | Ekitap


Alexandra Potter - Paris'ten Sevgilerle - PDF - Sayfa 480

Paris'ten Sevgilerle | Alexandra Potter | Pdf indir | Ekitap

Yazar Alexandra Potter'dan muhtesem bir romanı sizler için paylaşıyoruz.Bilindiği gibi Filmi de olan bu kitap fazlası ile ilgi toplamıştı.. Hatta Filmi Satış rekorlarına doğru gidiyordu. Aynı şekilde Kitapda yoğun ilgi çekti ve yüksek satış sayılarına ulaşmayı başardı.Sizi Hem güldürücek hemde ağlatacak olan bu kitabı mutlaka okumanızı öneriyoruz.

Paris'ten Sevgilerle Bilgi

Erkek arkadaşı tarafından havaalanında yüzüstü bırakılan Ruby Miller, gözyaşlarını silip Paris'e doğru yola çıktığında kendisine bu soruları soracağından habersizdir. Aslında tek istediği en yakın arkadaşı Harriet'ın kollarında teselli bulmak olan Ruby, uzun bir süre aşktan ve onunla ilgili her şeyden kaçınmaya kararlıdır. Ancak aşkın başkentinin onun için çok başka planları vardır. Paris'te onu neredeyse yetmiş yıldır gizli tutulan bir daire, buruk bir aşk hikâyesi, bir kadının ardında bıraktığı soru işaretleriyle dolu bir geçmiş ve birçok kişinin hayatını değiştirecek büyük bir sır bekliyordur.

Paris'e kendi kırık kalbini iyileştirme umudu ile gelen Ruby, onu her adımında takip eden geçmişinin gölgesine ve allak bullak olmuş hayatına rağmen kendini neredeyse bir asırlık bu gizemin içinde bulur. Fakat aşk uğruna ne kadar ileri gitmeyi göze alabilecektir?

Alexandra Potter'ın masalsı anlatımıyla sizi adeta Paris sokaklarında bir gezintiye çıkaracak olan Paris'ten Sevgilerle aynı anda hem güldürmeyi hem de ağlatmayı başarabilen nadir kitaplardan biri.

Paris'ten Sevgilerle PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Paris'ten Sevgilerle Pdf İndir , Paris'ten Sevgilerle Pdf Oku , Paris'ten Sevgilerle Ekitap İndir , Paris'ten Sevgilerle Ekitap Oku , Alexandra Potter Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.